Pralaimėjęs J.Guardiola: „Didžiuojuosi savo komanda“

Miuncheno „Bayern“ strategas Josepas Guardiola tvirtino, kad didžiuojasi savo futbolininkų pasirodymu, nors šie Čempionų lygos pusfinalio pirmosiose rungtynėse 0:1 pralaimėjo Madrido „Real“ komandai, rašo skysports.com.

„Bayern“ treneris pasitiki savo ekipa.<br>AP nuotr.
„Bayern“ treneris pasitiki savo ekipa.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 10:25 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:16 PM

Vokietijos čempionai jau nuo pat pradžių valdė situaciją – kamuolio kontrolė 72 proc. laiko buvo „Bayern“ pusėje. Tačiau „Bayern“ taip ir nesugebėjo realizuoti progų. Skirtingai nei varžovai, tai savo sirgalių akivaizdoje padarė Karimas Benzema.

Pastarasis į tuščius vartus įmušė kamuolį po vienos pirmųjų „Real“ greitų atakų. Tuomet Cristiano Ronaldo atliko perdavimą Fabio Coentrao, o pastarasis gudriai sužaidė baudos aikštelėje ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Bayer“ grasino varžovų vartams, puikių progų turėjo Thomasas Mulleris ir Mario Goetze.

„Didžiuojuosi savo komanda, - vokiečių transliuotojui ZDF sakė J.Guardiola. - Jie gerai kovojo prieš rimtą varžovą. Tai viena geriausių ekipų pasaulyje. Sužaidėme geras rungtynes, tačiau dabar turėsime patobulėti. Nenorėjau, kad vyktų tipinis vokiškas mačas, kai leki pirmyn ir atgal. Norėjau kamuolio kontrolės ir dalimis tai pavyko. Tačiau šansų neišnaudojome.“

C.Ronaldo ir Angelo di Maria turėjo gerų progų, tačiau abu žaidėjai iššvaistė po greitų atakų atsiradusias progas. „Bayern“ gynėjas Ph.Lahmas pripažino, kad jam ir ekipos draugams nepavyko susitvarkyti su varžovų greičiu.

„Nesugebėjome sustabdyti visų „Real“ proveržių, - sakė Ph.Lahmas. - Tai aukščiausios klasės komanda. Neįmanoma, kad jie neturėtų bent vieno šanso. Mes žaidėme dėl pergalės, norėjome įvarčio. Dabar atsiliekame, bet niekas nesibaigė. Namuose sužaisime iš visų jėgų. Esame parodę, kad savo aikštėje galima viską pakeisti.“

Ph.Lahmui pritarė ir vartininkas Manuelis Neueris, pabrėžęs, kad dar taško dėti negalima.

„Šįvakar turėjome problemų. Dirbome gerai, bet priešais mus buvo pasaulinės klasės žaidėjai. Kai kas nors toks greitas kaip Garethas Bale'as ar C.Ronaldo, visada sulauki problemų per greitas atakas. Panašaus mačo galime tikėtis ir Vokietijoje. Ten sieksime nepraleisti. Nutikti gali bet kas, tad turime susitelkti ir neleisti jiems spurtuoti.“

„Real“ treneris Carlo Ancelotti džiaugėsi, kad jo komandai pavyko sužaisti užtikrintai net ir aikštėje turint ne visiškai pasirengusį C.Ronaldo.

„Be G.Bale'o ir C.Ronaldo žaidžiant tik 50 procentų lengva nebuvo, bet komanda dirbo gerai. Labai gerai, kad Cristiano parodė, kad gali ir nori žaisti, - sakė C.Ancelotti. - Antrasis mačas bus sunkus. Turime nedidelį pranašumą, bet reikia išlaikyti šį pasitikėjimą ir atsidavimą. Niekas nežino, kas gali nutikti Miunchene.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.