C.Ancelotti gyrė J.Guardiolos stilių: „Jis turi savo bruožą“

Čempionų lygos pusfinalio varžovų - Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“ - treneriai visiškai nepriešiški. Trečiadienį po Čempionų lygos rungtynių, kurias namuose „Real“ laimėjo 1:0, Josepas Guardiola gyrė varžovus. Dabar „Real“ treneris Carlo Ancelotti gynė ir skyrė gražius žodžius J.Guardiolai, rašo goal.com.

C.Ancelotti prieš pirmąjį mačą apsikabino J.Guardiolą.<br>AP nuotr.
C.Ancelotti prieš pirmąjį mačą apsikabino J.Guardiolą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 21:07, atnaujinta 2018-02-14 12:00

Pastarasis sulaukė nemažai kritikos dėl savo taktikos, kuri nesuveikė prieš „Real“, nors kamuolio kontrolę „Bayern“ ir turėjo. C.Ancelotti pareiškė, kad nesupranta, kodėl buvęs „Barcelona“ treneris taip kritikuojamas.

„Man patinka J.Guardiolos stilius. Jis į futbolą atnešė naujų idėjų. Jis turi labai aiškų identitetą, - sakė C.Ancelotti. - Jis sukūrė stilių „Barcelona“ ekipai ir dabar jį pritaikė „Bayern“ klubui. Tiesa, tai daryti čia šiek tiek sunkiau. Manau, kad treneris atlieka puikų darbą.“

C.Ancelotti su savo auklėtiniais antradienį žais „Allianz Arena“ tvirtovėje. Nors komanda turi pranašumą 1:0, Madrido klubo futbolininkai išlieka budrūs – čempionas „Bayern“ yra labai pavojingas.

Poros nugalėtojas susitiks su Londono „Chelsea“ arba Madrido „Atletico“ ekipomis. Jos pirmąjį mačą baigė 0:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.