LFF sumažino bausmę D.Šemberui

D.Šemberas turės praleisti dvejas, o ne trejas rungtynes.<br>T.Bauro nuotr.
D.Šemberas turės praleisti dvejas, o ne trejas rungtynes.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 9:22 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:06 AM

Deivido Šembero gerbėjai gali atsipūsti. Per rungtynes su Gargždų „Banga“ Vilniaus „Žalgirio“ kapitonui buvo parodyta raudona kortelė, kuri lėmė žaidėjo diskvalifikacija trejoms rungtynėms. Visgi, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Apeliacinio komitetas saugui sumažino bausmę.

Incidentas tarp D.Šembero ir „Bangos“ žaidėjo įvyko pačioje ypač nervingų rungtynių pabaigoje. Prieš pat nuskambant švilpukui D.Šemberas alkūne smūgiavo varžovui į pilvą ir buvo pašalintas iš aikštės.

Futbolininkas teigė apgailėstaujantis dėl savo padarytų veiksmų ir pasižadėjo jų nebekartoti. LFF Drausmės komitetas peržiūrėjo savo ankstesnį nuosprendį ir nusprendė, kad bausmė gali būti sumažinta.

Įvertinę tai, kad D.Šemberas ankščiau šiame sezone nebuvo prasižengęs, o jo padaryti veiksmai nesukėlė didelių sunkumų varžovui, jis tęsė rungtynes toliau, sumažino bausmę „Žalgirio“ kapitonui. D.Šemberas turės praleisti dvejas, o ne trejas rungtynes.

Apeliacinis komitetas savo sprendimą motyvavo tuo, kad savo sprendimais siekia ne tik nubausti, bet ir atlikti prevenciją, o iš savo klaidos D.Šemberas jau pasimokė, tad anksčiau skirta trijų rungtynių diskvalifikacija yra per griežta.

Žaidėjas jau praleido rungtynes prieš „Šiauliais“ ir reikės praleisti dar vienas – antrąjį LFF taurės pusfinalį. Žaidėjas į aikštę grįš Motinos dienos išvakarėse, rungtynėms Marijampolėje prieš „Sūduvą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.