Laimėjęs bilietą į Čempionų lygą vaikinas tapo „Chelsea“ gerbėju

„Visi pašoko ir aš pašokau. Nesusilaikiau“, - apie Fernando Torreso įvartį į Madrido „Atletico“ vartus kalbėjo Paulius Venckus. Jis Londono „Chelsea“ puolėjo smūgį matė gyvai. P.Venckus į „Stamford Bridge“ stadioną pateko po to, kai laimėjo „Heineken“ žaidimą. 25 metų vaikinas užregistravo bare gautos kortelės kodą, bet nesitikėjo tokio stambaus prizo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 6:30 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:30 AM

Jam balandžio 16 dieną atiteko du bilietai į Čempionų lygos pusfinalio rungtynes Londone. Ten P.Venckus nuvyko su savo mergina. „Heineken“ yra ilgametis elitinių futbolo varžybų rėmėjas, tad jau antrus metus iš eilės šio alaus vartotojams suteikiama galimybė pamatyti šias varžybas gyvai. Šiais metais ši galimybė atiteko Pauliui.

Vilniuje laimėjo klaipėdietis

Į futbolo spektaklį P.Venckų pastūmėjo sėkmė per draugo gimtadienį. Būtent dėl jo vaikinas į sostinę atvyko iš Klaipėdos.

„Heineken“ žaidime. Dalyvauti nutariau netikėtai. Vilniuje šventėme draugo gimtadienį, tad aplankėme kelis barus. Užsisakiau „Heineken“ alaus, gavau dalyvio korteles ir nusprendžiau pamėginti, - sakė P.Venckus. - Pernai buvau laimėjęs vieną pakvietimą į išskirtini Čempionų lygos finalinių rungtynių peržiūrą Vilniuje. Bet nepavyko sudalyvauti. Galvojau, kad šįkart tikrai nuvyksiu, bet laimėjimas buvo daug geresnis.“

Jis teigė, kad loterijose dalyvauja retai ir džiaugėsi, jog neišmetė „Heineken“ kortelių.

„Dažniausiai būna, kad kokius nors čekius užregistruotu, bet vėliau juos išmetu. Dabar pagalvoju, kad gerai, jog šių kortelių neišmečiau“, - sakė P.Venckus.

Pamėgo „Chelsea“

Loterijos laimėtojas mėgsta futbolą ir juo užkrėtė savo draugę, tačiau Paulius neslepia, kad nėra iš tų, kurie valandų valandas leidžia stadionuose ar prie televizijos.

„Daugiau žiūriu Europos ar futbolo čempionatus“, - sakė P.Venckus. Iš klubų jis labiausiai mėgsta angliškus.

„Chelsea“ nebuvo pats mėgstamiausias. Tačiau pabuvau tarp visų tų sirgalių ir pats tapau jų gerbėju. Turiu visokios atributikos, - sakė vienų iš Mėlynųjų tapęs P.Venckus - Turiu draugų, kurie yra „Chelsea“ gerbėjai ir kurie nemėgsta klubo. Bus įdomu padiskutuoti.“

Jis džiaugėsi suteikta galimybe ne tik pamatyti labai įdomias futbolo rungtynes, bet ir aplankyti Londoną, kuriame anksčiau nesisvečiavo.

Išsipildė svajonė

Ar pats Paulius būtų keliavęs į Europos gigantų mūšį? „Mano svajonė buvo pamatyti tokio lygio rungtynes, bet nesitikėjau, kad tai nutiks taip anksti“, - atviravo P.Venckus.

Kai jis su „Chelsea“ gerbėjais džiaugėsi įvarčiu, kaip ir jie, nesitikėjo tokios pabaigos, kuri nutiko per atsakomąsias Čempionų lygos rungtynes. F.Torreso įvartis buvo vienintelis „Chelsea“ taiklus smūgis, o štai „Atletico“ į šeimininkų vartus pasiuntė tris kamuolius.

„Iš sirgalių buvo galima spręsti apie situaciją. Visi buvo patenkinti, laimingi po įvarčio, bet kai varžovai išlygino – visi nuščiuvo. Pasidarė ramu. Praleidus antrą įvartį visi buvo nervingi. Atrodė, kad po nesėkmingos atakos išeis“, - sakė P.Venckus.

Paulius neslėpė, kad niekada neužmirš adrenalino ir jausmų dozės, kurią suteikė elitinės lygos dvikova.

„Žiauriai patiko. Emocinė atmosfera buvo nuostabi. Visi už menkiausią pražangą skėsčiojo rankomis, vos ne keikėsi. Kai „Chelsea“ įmušė, pakilo rankų banga. Visi pašoko. Aš irgi pašokau, nesusilaukiau“, - sakė „Heineken“ loterijoje laimėjęs futbolo gerbėjas.

„Heineken“ akcija vyksta iki gegužės 24 dienos. Bare įsigiję „Heineken“ alaus bokalą ar buteliuką gausite kortelę, kurią nutrynus rasite prizo simbolį – taurę, atidarytuvą arba kamuolį. Momentinius prizus galima išsikeisti bare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.