Po „Liverpool“ tragedijos – L.Suarezo ašaros stadione

L.Suarezas po finalinio švilpuko pravirko.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.Suarezas po finalinio švilpuko pravirko.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-06 01:12, atnaujinta 2018-02-14 07:16

Anglijos „Premier“ lygos intriga blėsta. „Liverpool“ futbolininkai sugebėjo iššvaistyti pergalę jau laimėtose rungtynėse. Tris įvarčius per vienuolika paskutiniųjų minučių praleidę „Liverpool“ sužaidė lygiosiomis su „Crystal Palace“ – 3:3.

„Crystal Palace“ – „Liverpool“ 3:3 (0:1). D.Dellaney (79), D.Gayle‘as (81, 88)/ J.Allenas (18), D.Sturridge‘as (53), L.Suarezas (55).

„Liverpool“ vienu tašku aplenkė „Manchester City“, bet pastarieji žaidė vienu maču mažiau. Jei „Manchester City“ laimės abu mačus su Birmingamo „Aston Villa“ ir „West Ham United“, užsitikrins čempionų titulą.

„Liverpool“ prieš lygiąsias dar turėjo teorinių vilčių aplenkti „Manchester City“ įvarčiu skirtumu.

Antrojo kėlinio pradžioje „Liverpool“ stovykloje viskas buvo gražu ir aišku. Liverpulio komanda po L.Suarezo įvarčio 55-ąją minutę triuškino varžovus ir galvojo, kaip įmušti kuo daugiau įvarčių ir bendru santykiu prisivyti „Manchester City“.  

Futbolininkų galvose kirbėjo mintis, kad galbūt Mančesterio komanda per likusius du mačus pati išbarstys taškus ir užleis pirmąją vietą „Liverpool“.  

Bet atsitiko priešingai. Pernelyg anksti patikėję solidžia pergale, „Liverpool“ buvo labai skaudžiai nubausti visą mačą kontraatakavusių varžovų. Kai įvarčiai ėmė kristi vienas po kito, Liverpulio klubas palūžo.

Po finalinio švilpuko L.Suarezas negalėjo patikėti tuo, kas įvyko. Geriausio lygos žaidėjo prizą iš Anglijos žurnalistų asociacijos prieš susitikimą atsiėmęs urugvajietis pritūpė ant žemės ir pasikūkčiodamas liejo ašaras.

Jautrumo akimirką L.Suarezas slėpėsi užsidengęs veidą marškinėliais. Palūžusį puolėją nuo vejos kėlė „Liverpool“ kapitonas Stevenas Gerrardas.

 „Liverpool“ šansai kovoti dėl pirmojo Anglijos futbolo čempionato trofėjau per pastaruosius 24 metus - labai minimalūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.