A.Vidalis - nežinioje dėl pasaulio čempionato

Turino „Juventus“ ir Čilės rinktinės saugui Arturo Vidaliui trečiadienį bus atlikta kelio operacija.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2014-05-07 11:36, atnaujinta 2018-02-14 05:44

Antradienį 26 metų futbolininkas lankėsi Barselonoje pas chirurgą Ramoną Cugatą. Jį lydėjo „Juventus“ ir Čilės rinktinės gydytojas.

Operacija bus atlikta likus vos penkioms savaitės iki pasaulio futbolo čempionato, kuriame Čilės rinktinė žais B grupėje su Ispanijos, Olandijos ir Australijos komandomis.

„Gijimo laikas – svarbiausias ir daugiausia nerimo keliantis klausimas. Deja, šiuo atveju, jis nėra terminas toks aiškus, - sakė Čilės rinktinės gydytojas Giovani Carcuro. - Negalime sakyti, kad šis žaidėjas pasaulio čempionate nežais. Laiko neturime daug, tačiau ir aiškaus termino nėra. Tai yra tarpinis laikas, kurio reikia žaidėjo gydymui ir reabilitacijos procesui.“

Savaitgalį Italijos čempionų titulą užsitikrinusi „Juventus“ ekipa jau anksčiau pranešė, kad A.Vidaliui prireiks artroskopinės dešiniojo kelio menisko operacijos.

A.Vidalis Turine žaidžia nuo 2011-ųjų, kuomet atvyko iš Lėverkuzeno „Bayer“ komandos. Su „Juventus“ komanda jis iškovojo tris Italijos čempiono titulus.

Saugas Čilės rinktinei per 46 rungtynes pelnė aštuonis įvarčius. Pasirodymą pasaulio čempionate Čilė pradės birželio 13 dieną rungtynėmis su Australija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.