„Juventus“ dievukas treneris A.Conte gali išvykti kitur

Antonio Conte užsiminė, kad apsvarstys kitus projektus. Turino „Juventus“ strategas apie galimybę palikti Italijos čempionus prakalbo po sekmadienio dvikovos su „Roma“ ekipa, kurią jo auklėtiniai laimėjo 1:0.

A.Conte gali palikti Turiną.<br>AP nuotr.
A.Conte gali palikti Turiną.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 6:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:02 AM

44 metų italas savo rankose turi jau trečiąjį iš eilės Italijos čempionų titulą. A.Conte laikomas vienu geriausių Europos trenerių, todėl turėtų atkreipti kitų klubų dėmesį.

„Šie treji metai buvo fantastiški. Aš tiek daug prašiau savo žaidėjų, o jie man davė viską, - „Sky Sport Italia“ sakė A.Conte. - Aš įvertinčiau kitus projektus, kurie mane intriguotų. Tokie dalykai juda ciklais ir aš jau pasakiau klubui savo nuomonę. Greitai situacija bus aiški.“ A.Conte šiemet ne tik apgynė Italijos „Serie A“ čempionų titulą. Komanda likus žaisti vieną turą turi 99 taškus ir jau yra pranokusi lygos rekordą.

„Turime daug progų švęsti. Tai buvo neįtikėtinas sezonas. Mes pagerinome Roberto Mancini treniruoto Milano „Inter“ rekordą. Mūsiškį pasiekti bus labai sunku“, - kalbėjo treneris.

Buvęs „Juventus“ žaidėjas A.Conte per savo karjerą treniravo „Arezzo“, „Bari“, „Atalanta“, „Siena“ bei „Juventus“ klubus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.