Bolivijos prezidentas žais futbolą šalies pirmenybėse

Ar įsivaizduojate, jog Barackas Obama žaistų NBA čempionate, Vladimiras Putinas – KHL lygoje, o Dalia Grybauskaitė – LMKL pirmenybėse?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:26 PM

Kol JAV ir Rusijos vadovai ar Lietuvos prezidentė dar neišgąsdino tautiečių neįprasta sportine drąsa, Evo Moralesas kolegoms jau rodo savo pavyzdį.

Bolivijos prezidentas iki šiol niekuomet nepraleisdavo progos apsimauti futbolo batelius per labdaros rungtynes.

Bet futbolą dievinantis E.Moralesas dabar nusprendė žengti dar vieną žingsnį – 54-erių politikas pasirašė sutartį su Santa Kruzo provincijos „Sports Boys“ komanda, kuri rungtyniauja pirmoje Bolivijos lygoje.

„Jis dievina futbolą ir tikrai puikiai valdo kamuolį“, – džiaugėsi komandos naujoku klubo prezidentas Mario Cronenboldas.

Bolivijos dienraščiui „El Deber“ jis patikslino, jog E.Moralesas per rungtynes aikštėje praleis ne daugiau kaip po 20 minučių. Bolivijos prezidentas vilkės Nr.10 pažymėtus marškinėlius ir gaus minimalią profesionalui skirtą algą – po 214 JAV dolerių (155 eurų) per mėnesį.

„Sports Boys“ vadovas taip pat neslėpė, jog prezidentas jau turi komandos rungtynių tvarkaraštį ir pats pasirinks mačus, kuriuose galės žaisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.