V.Dambrauskas: „D.Šembero veiksmai tik populiarina A lygą“

D.Šemberas šį sezoną varžovus ir keikė, ir talžė alkūnėmis bei kojomis.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
D.Šemberas šį sezoną varžovus ir keikė, ir talžė alkūnėmis bei kojomis.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-21 11:49, atnaujinta 2018-02-13 16:57

„Ekranas“ paliko ne komandos, o didelės bandos įspūdį, kuri sustojusi savo aikštės pusėje spardo kamuolius, kur papuola. Tokia ir komanda. Nebuvau susidūręs su tokiu futbolu. Nėra ką veikti su tokiu žaidimu aukščiausiame lygyje“, – po Vilniaus „Žalgirio“ ir „Ekrano“ lygiųjų pirmojo rato A lygos rungtynėse Panevėžyje piktinosi Deividas Šemberas.

Šį sezoną į Lietuvą grįžęs garsus 35 metų futbolininkas itin nervingas. Gynėjas jau ne kartą pasižymėtojo ne tik karčiomis replikomis, bet ir veiksmais.

Rungtynėse su Gargždų „Banga“ D.Šemberas tyčia prie savo vartų alkūne smūgiavo varžovui Karoliui Urbaičiui ir buvo nubaustas dvejų mačų diskvalifikacija. Susitikime su „Trakais“ žalgirietis pargriautas priešininkui atsilygino spyriu į papilvę.

Prieš trečiadienio A lygos dvikovą Vilniuje tarp vietos „Žalgirio“ ir „Ekrano“, panevėžiečių treneris Valdas Dambrauskas D.Šembero veiksmuose įžvelgė ir pozityvių dalykų.

„Po rungtynių verda emocijos ir galima kalbėti bet ką, – prisimindamas replikas po pirmojo mačo Panevėžyje, fkekranas.lt sakė V.Dambrauskas. – Taisyklėse nėra uždrausta rinktis tokią taktiką, kuria nori pasiekti rezultatą. Tie žodžiai davė daugiau motyvacijos mums ir naudos visam Lietuvos futbolui. Po to interviu su D.Šemberu susidomėjimas tiek „Ekranu“, tiek visa A lyga padidėjo.“

Po nulinių lygiųjų Panevėžyje V.Dambrauskas puikiai supranta, kad „Žalgiris“ antrą kartą lygiosiomis nesitenkins.

„Visi koziriai yra „Žalgirio“ rankose. Jie bus nusiteikę laimėti. Per pirmąsias rungtynes galbūt mūsų kažkiek neįvertino. Šiame mače tikrai to nebus. Jie, ko gero, yra pasiekę geriausią sezono formą, yra puikios nuotaikos. Net neabejoju, kad žalgiriečiai bus labai gerai pasiruošę“, – fkekranas.lt tikino V.Dambrauskas, pridūręs, kad „Ekranas“ įvarčio sieks kontratakomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.