Besišlapinusiam Vokietijos futbolininkui – 60 tūkst. eurų bauda

Vokietijos rinktinės futbolininkas Kevinas Grosskreutzas atsidūrė naujo skandalo epicentre.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 10:15 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:54 AM

Prieš keletą savaičių Dortmundo „Borussia“ klubo gynėjas buvo patekęs į nemalonę, kai sviedė kebabą į „Koln“ komandos sirgalių.

Šįsyk K.Grosskreutzas įsivėlė į dar nemalonesnę istoriją. Vokietijos dienraštis „Bild“ teigia, jog Dortmundo klubas nusprendė finansiškai nubausti 25 metų žaidėją, sužinojęs, jog šis gegužės 18-ąją šlapinosi vieno Berlyno viešbučio vestibiulyje.

Šio įvykio išvakarėse „Borussia“ pralaimėjo Vokietijos taurės finale Miuncheno „Bayern“ klubui (0:2). Apie 6 valandą ryto į „Berlin“ viešbutį buvo iškviesta policija, kai K.Grosskreutzas susikirto su kitu šio viešbučio svečiu.

Du vyrai kibo vienas kitam į atlapus, kai vienas vokietis mėgino paauklėti nekultūringą futbolininką, kuris prieš tai viešai nusišlapino prie „Berlin“ durų.

K.Grosskreutzas prisipažino „Bild“, jog nieko neprisimena apie šį incidentą, nes buvo visiškai „trūkęs“.

Vokietijos rinktinės žaidėjui už nepadorius veiksmus dabar teks sumokėti 60 tūkst. eurų baudą. K.Grosskreutzas dabar kartu su kitais Vokietijos futbolininkais šiaurės Italijoje ruošiasi 2014 metų pasaulio čermpionatui.

„Kevinas atsiprašė mūsų už savo veiksmus. Mums ši istorija jau baigta“, – teigė Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Low.

Neseniai K.Grosskreutzas buvo įsivėlęs į skandalą su „Koln“ klubo gerbėjais.

Vieną sekmadienio naktį kartu su komandos draugu Julianu Schieberiu vaikščiodamas šio miesto gatvėmis, „Borussia“ gynėjas nejuokais supyko, prasilenkdamas su džiūgaujančiais „Koln“ gerbėjais. Šie tuomet audringai šventė, jog jų numylėtiniai pagaliau iškovojo kelialapį į bundeslygą.

Vienam „Koln“ gerbėjui K.Grosskreutzas net sviedė į veidą kebabą, kurį buvo prieš tai nusipirkęs. Pažemintas vokietis parašė skundą policijai, prašydamas nubausti įsisiautėjusį futbolininką.

„Jie pažeidė mano privatų gyvenimą, o ši situacija mane labai įžeidė, – komentavo K.Grosskreutzas. – Suprantu, kad būtų geriau, jeigu nebūčiau šveitęs to kebabo. Akivaizdu, kad tai nebuvo geriausias sprendimas, todėl atsiprašau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.