Širdį atvėręs F.Torresas prabilo apie nuoskaudas

Pastaraisiais metais nemažai kritikos sulaukiantis Londono „Chelsea" puolėjas Fernando Torresas, bendraudamas su Prancūzijos žiniasklaida, atvėrė širdį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2014, 11:25 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:59 AM

30 metų ispanas pripažino, kad pastaruoju metu ant futbolo vejos nesijaučia gerai ir ilgisi metų, kai jo žvaigždė žibėjo itin ryškiai.

Liaupsių puolėjas dažniausiai sulaukdavo atstovaudamas „Liverpool" komandai, kurios nariu tapo 2007 metais. Viskas pasikeitė, kai tuo metu už rekordinę 50 mln. svarų sterlingų sumą 2011-ųjų sausį jis persikėlė į „Chelsea".

Londono komandos aistruolių viltimi tapęs ispanas nepateisino lūkesčių ir vietoj spindesio teko atlaikyti kritikos bangą.

„Dabar esu kitoks žaidėjas ir nemeluosiu: to žaidėjo, koks buvau ir kuris visose rungtynėse turėjo garantuotą vietą komandoje, iš tikrųjų kartais pasiilgstu", - Prancūzijos žurnalui „So Foot" sakė F.Torresas.

Ispanas pripažino, kad kartais analizuoja savo žaidimą ir nėra patenkintas tuo, ką mato,

„Žiūriu vaizdo įrašus su mano įvarčiais ir bandau suprasti, ką aš kitaip darydavau anksčiau, kai pelnydavau įvarčius. Vienintelis skirtumas yra tai, kad pakeičiau marškinėlių spalvą. Viskas susiję su klausimu, kaip pavyksta prisitaikyti prie komandos žaidimo stiliaus", - pasakojo F.Torresas.

„Chelsea" strategas Jose Mourinho yra užsiminęs, kad F.Torresas nėra tas puolėjas, kurio reikia jo komandai.

„Jau aišku, kad J.Mourinho kitam sezonui pasirašys sutartį su kitu puolėju, tačiau nesiliausiu dirbęs, kad pakeisčiau jo nuomonę apie mane. Daug analizuoti nereikia - jis nėra patenkintas mūsų pasirodymu. Viskas, kas mums liko - įrodyti, kad galime būti tokie puolėjai, kurio jis ieško", - apie darbą su J.Mourinho kalbėjo F.Torresas.

Jis atskleidė, kad išvykimas iš „Liverpool" komandos jam buvo vienas sunkiausių sprendimų karjeroje.

„Liverpulyje aš turėjau viską, išskyrus titulus. Jaučiausi kaip karalius, tačiau komanda ėmė byrėti - buvo parduotas Javieras Macherano („Barcelona"), Xabi Alonso (Madrido „Real"), tačiau nebuvo investuojama į naujus žaidėjus, kurie pakeistų išvykusius.

Aš neturėjau laiko laukti. Vieną dieną priėjo Stevenas Gerrardas ir pasakė: „Fernando, dabar tu turi galvoti apie save. Daryk tai, ką privalai padaryti". Kai vėliau atėjau pas jį ir pasakiau, kad priimsiu „Chelsea" pasiūlymą, tai jį pribloškė.

Pasakyti S.Gerrardui, kad palieku „Liverpool" ir išvykstu į „Chelsea", buvo vienas sunkiausių momentų per mano karjerą. Jis buvo geriausias komandos draugas ir abejoju, ar kada ateityje pavyks tokį rasti. Mes buvome sukurti vienas kitam", - pasakojo F.Torresas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.