Argentinos treneris A. Sabella: „Laimėjome pelnytai“

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 2, 2014, 12:13 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:54 AM

Angelas di Maria per paskutines pratęsimo minutes įmušė ir leido Argentinos rinktinei 1:0 nugalėti Šveicariją bei gauti vietą pasaulio futbolo čempionato ketvirtfinalyje. Kai dauguma sirgalių jau ruošėsi vienuolikos metrų baudinių serijai Lionelis Messi atliko chirurgo tikslumo perdavimą į šveicarų baudos aikštelę 118 minutę. Perdavimą A.di Maria pavertė įvariču.

A.di Maria po rungtynių sakė, kad pratęsimas jo nenustebino.

„Žinojome, kad taip gali mums nutikti. Bet mes atidavėme visas jėgas aikštėje. Kovojome lyg dėl savo gyvybių, siekiame kiekvieno kamuolio“, - sakė futbolininkas. Trys iš šešių ankstesnių aštuntfinalio mačų pareikalavo pratęsimo.

Šveicarijos rinktinė šiose rungtynėse pademonstravo aštrius nagus. Granitas Xhaka ir Josipas Drmičius turėjo beveik tobulas progas pirmajame kėlinyje, taip pat galėjo mušti antrajame ir per pratęsimą. Tačiau po pirmųjų iššvaistytų progų šveicarai sustiprino žaidimą gynyboje, nesuteikdami erdvės L.Messi.

„Mes jiems labai apsunkinome rungtynes. Bet jie sugebėjo išlikti šaltakraujiški. Tai rodo, kad Argentina – gera komanda“, - sakė šveicarų treneris Ottmaras Hitzfeldas.

Generolu vadinamas strategas, kurio brolis (81-erių) mirė rungtynių išvakarėse, patvirtino, kad baigia karjerą.

„Buvo garbė dirbti Šveicarijai. Didžiuojuosi tuo ir noriu pasakyti sudie šveicarams“, - sakė O.Hitzfeldas.

„Mes nusipelnėme laimėti. Pirmasis kėlinys buvo labai lygus. Jie turėjo dvi aiškias progas, bet vėliau mačas buvo mūsų“, - sakė Argentinos rinktinės treneris Alejandro Sabella.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.