FIFA abejoja kaltinimais dėl rungtynių klastojimo

FIFA išreiškė dideles abejones, dėl trečiadienį Vokietijos žurnale „Der Spiegel“ pasirodžiusių kaltinimų, kad pasaulio futbolo čempionato rungtynės, kuriose žaidė Kamerūno rinktinė, galėjo būti sutartos. Organizacija paprašė leidinio įrodymų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-02 23:17, atnaujinta 2018-02-12 07:08

Kaltinimai Kamerūno komandai pasirodė Vokietijos žurnale „Der Spiegel“, o juos išsakė itin garsus nuteistas futbolo sukčius iš Singapūro. Kamerūnas pasaulio čempionate pralaimėjo visus A grupės mačus. Kroatams ekipa pralaimėjo 0:4.

FIFA pareikalavo visų pokalbio su sukčiumi detalių.

„Šis straipsnis sukėlė abejonių dėl pasaulio čempionato rungtynių sąžiningumo. Tai rimti pareiškimai“, - sakė FIFA saugumo atstovas RalfAs Mutschke.

Apie tai, kad Kamerūno komandoje yra nešvarių žaidėjų prabilo Wilsonas Raj Perumalas, kurį balandį sulaikė Suomijos pareigūnai. Su gausiu nusikalstamo pasaulio tinklu susijęs sukčius buvo patraukęs dėmesį, tad buvo išduotas tarptautinis arešto orderis.

Diskutuodamas su „Der Spiegel“ singapūrietis visiškai tiksliai nuspėjo Kroatijos ir Kamerūno rungtynes bei pareiškė, kad vienas žaidėjas bus išvarytas. Jo žodžiai pasitvirtino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.