Dešimtmetis iš Lietuvos lydės pasaulio čempionato žvaigždę

Į Braziliją Augustą lydės jo tėtis Andrius.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 4, 2014, 2:02 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:52 AM

Dešimtmetis kaunietis tapo restoranų tinklo „McDonald's“ inicijuojamos tarptautinės programos „Į stadioną - su žvaigžde“ nugalėtoju Lietuvoje. A.Grabažis tapo vienu iš 22 programos dalyvių, kurie likus kelioms minutėms iki pusfinalio rungtynių į stadioną palydės jose kovosiančius žaidėjus. Komanda, kurios žaidėją į stadioną išves Augustas, paaiškės jau šį šeštadienį.

„Į stadioną - su žvaigžde“ programa jau tapo lietuviško futbolo dalimi. Džiaugiamės galėdami Augustui suteikti išskirtinę galimybę nuvykti į didžiausią pasaulyje futbolo šventę - pasaulio čempionatą, ir tuo, kad Lietuvai jame atstovaus talentingas jaunasis futbolininkas, kuris ateityje galbūt taps Lietuvos futbolo žvaigžde. Tikimės, kad ši kelionė mažajam žaidėjui atneš tik pačius geriausius įspūdžius ir paskatins ryžtingai siekti futbolininko karjeros“, - sakė restoranų tinklo „McDonald's“ marketingo vadovas Baltijos šalyse Marius Stonkus.

Į Braziliją Augustą lydės jo tėtis Andrius.

Kaune gyvenantis berniukas futbolą žaidžia pusę savo gyvenimo - treniruotes pradėjo lankyti dar penkerių. Jau dabar futbolo aikštelėje dešimtmetis pranoksta daugelį savo bendraamžių, todėl šiuo metu svečiuojasi Nyderlanduose, kur treniruojasi futbolo stovykloje.

„Į stadioną - su žvaigžde“ yra pasaulinės „McDonald's Player Escort“ programos dalis. Jos metu į šių metų pasaulio čempionatą iš viso vyks 1408 vaikai iš beveik 70 šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.