A. di Maria pusfinalį stebės nuo suolo – saugas nespės atsigauti

Argentinos futbolo rinktinė pasaulio čempionato pusfinalyje turės verstis be Angelo Di Maria paslaugų. Saugas trečiadienio dvikovą su Olandija praleis dėl traumos. 26-erių greitasis Madrido „Real“ futbolininkas susižeidė šlaunį ketvirtfinalyje, kai Argentina kovojo su Belgijos komanda.

A.Di Maria ketvirtfinalyje patyrė traumą.<br>AP nuotr.
A.Di Maria ketvirtfinalyje patyrė traumą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 7, 2014, 8:40 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:43 AM

Argentinos rinktinės medikas Danielis Martinezas paskelbė, kad po tyrimų paaiškėjo, jog patirta dešiniosios kojos raumens trauma – pirmojo laipsnio. Tai reiškia, kad ji – švelniausia, tačiau žaidėjas vis tiek neatsigaus iki pusfinalio.

Bet tuo pačiu metu Argentinos sirgalius pasiekė ir gera naujiena – po tokios pat traumos atsigavo ir žaisti galės puolėjas Sergio Aguero. Pasak D.Martinezo, S.Aguero puikiai atsigavo.

Bet jo sugrįžimas tik sušvelnino argentiniečių nuoskaudas. A.Di Maria be Lionelio Messi laikomas įtakingiausiu komandos žaidėju. A.Di Maria įmušė pergalingą įvartį per pratęsimą su Šveicarija, o savaitgalį sukūrė progą Gonazlo Higuainui.

„Jis svarbiausias žaidėjas šiame projekte“, - tuomet sakė G.Higuainas. Jo įvartis buvo pergalingas.

Argentinos rinktinė į pasaulio čempionato pusfinalį pateko po 24-erių metų pertraukos. Tuomet Italijoje komanda pateko į finalą, bet 0:1 pralaimėjo Vakarų Vokietijos komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.