Brazilai siekia bausmės Neymarą sužeidusiam kolumbiečiui

Brazilijos futbolo federacija (CBF) spaudžia FIFA, kad ši nubaustų Kolumbijos rinktinės žaidėją, grubiai sužaidusį prieš šeimininkų žvaigždę Neymarą, patyrusį rimtą traumą. Po susidūrimo su gynėju Juanu Comilo Zuniga ketvirtfinalyje Neymarui skilo stuburo slankstelis. Brazilijos rinktinės lyderiui pasaulio futbolo čempionatas jau baigtas.

Neymarui skilo stuburo slankstelis.<br>AP nuotr.
Neymarui skilo stuburo slankstelis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 12:18 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 AM

22 metų futbolininkas neymaras-mano-svajon%C4%99-i%C5%A1pildys-komandos-draugai.htm"="">neymaras-mano-svajon%C4%99-i%C5%A1pildys-komandos-draugai.htm"" target="_blank">jau kreipėsi į sirgalius su ašaromis akyse ir išreiškė tikėjimą, kad jo ekipos draugai išpildys troškimą – laimės trofėjų.

CBF nenori Neymaro traumos nurašyti kietam žaidimui ir siekia, kad J.C.Zuniga būų nubaustas. Futbolininkui per rungtynes netgi nebuvo skirta geltona kortelė.

Po susidūrimo Neymaras buvo išgabentas neštuvais, o J.C.Zuniga pareiškė, kad situaciją laiko normaliu žaidybiniu epizodu.

„Abu norėjome gauti kamuolį ir abu dėl ko kovojome gal kiek per stipriai. Aš tikrai nešokau į kovą, tikėdamasis, kad jam skils slankstelis“, - sakė Kolumbijos rinktinės žaidėjas.

Brazilija rungtynes laimėjo 2:1 ir pateko į pusfinalį, kuriame antradienį 23 val žais su Vokietija.

Po šių rungtynių daug kritikos kliuvo ir teisėjui Carlosui Velasco Carballo. Jis kaltinamas tuo, kad nesugebėjo suvaldyti rungtynių, kuriose buvo užfiksuotos 54-ios baudos. Tai didžiausias skaičius šių metų pasaulio čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.