FIFA Neymarą traumavusio futbolininko nebaus

FIFA nesiims jokių veiksmų, kad nubaustų Kolumbijos rinktinės žaidėją Camilo Zunigą, traumavusį Brazilijos komandos lyderį Neymarą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 9:21 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:06 AM

FIFA Drausmės komitetas nusprendė nesiimti veiksmų, nes rungtynių arbitras epizodą, kurio metu Neymarui skilo stuburo slankstelis, matė ir priėmė sprendimą, kuris tuo metu jam atrodė teisingiausias. Nors arbitras rungtynių metu futbolininkė nė neįspėjo.

Drausmės komitetas taip pat svarstė Brazilijos futbolo federacijos apeliaciją, kurioje prašyta anuliuoti antrąją geltonąją kortelę, mače su Kolumbija parodytą Thiago Silvai.

Tačiau ir čia gerų žinių brazilai nesulaukė. Apeliacija buvo atmesta, o Th.Silva praleis pusfinalio rungtynes su Vokietija.

Neymaras traumą patyrė ketvirtfinalio rungtynėse su Kolumbijos ekipa. Brazilai laimėjo mačą 2:1, tačiau neteko lyderio. 86 minutę į puolėją keliu įsirėžė C.Zuniga. Neymarui skilo stuburo slankstelis, be futbolo jis praleis apie mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.