J. Loewas atskleidė pergalės prieš brazilus priežastį

L.F.Scolari ir J.Loewas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.F.Scolari ir J.Loewas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2014, 12:43 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:06 AM

Vokietijos rinktinė pasaulio čempionato pusfinalyje gavo progą po progos ir stebėtinai tiksliai jas išnaudojo. Dar nesibaigus pirmajam kėliniui vokiečiai viena koja jau buvo finale. Jie 7:1 sutriuškino čempionato šeimininkę Brazilijos rinktinę.

„Žinoma, mes to nesitikėjome. Erdvė, kurią turėjome, buvo didesnė nei prieš gynybinio stiliaus komandas. Mes puikiai išnaudojome progas, po kelių įvarčių varžovai buvo palūžę. Dabar turime susitelkti ir neatsipalaiduoti“, - sakė pirmąjį įvartį pelnęs Thomas Mulleris.

Vokiečiai sieks ketvirtojo čempionų titulo istorijoje. Finale Vokietijos rinktinė žais su Argentinos arba Olandijos komanda.

„Mes pajutome, kad jie palūžo ir tuo pasinaudojome. Buvo labai svarbu išlaikyti ramybę ir šaltakraujiškumą kovoje su braziliška aistra. Po įvarčių jie buvo šokiruoti. Jie to nesitikėjo ir nežinojo, ką daryti“, - kalbėjo Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Loewas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.