Prognozių mūšis: nė vienas A lygos treneris neatspėjo finalo

Dešimties Lietuvos futbolo A lygos komandų treneriai prieš pasaulio futbolo čempionatą specialiame „Lietuvos ryto“ priede „Rytai Vakarai“ pabandė nuspėti atkrintamųjų varžybų eigą iki pat finalo. Neįtikėtina ,bet visi dešimt numatė, kad pirmajame pusfinalyje žais Brazilija ir Vokietija. Tačiau finalo poros neatspėjo niekas.

M.Zubo prognozės buvo tiksliausios.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.Zubo prognozės buvo tiksliausios.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2014, 6:14 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:48 AM

A lygos treneriai spėliojo logiškai ir todėl favoritėms Brazilijos ir ir Vokietijos rinktinėms nubrėžė tiesų kelią į pusfinalį.

Prognozes patvirtino ir F grupėje pirma buvusi Argentina, tačiau nė vienas jų nepagalvojo, kad Olandijos rinktinė laimės B grupės varžybas ir nukeliaus į pusfinalį.

Paaiškėjo, kad net šeši treneriai - Marekas Zubas (Vilniaus „Žalgiris“), Edgaras Jankauskas („Trakai“), Konstantinas Sarsanija (Klaipėdos „Atlantas“), Vladimiras Čeburinas (Pakruojo „Kruoja“), Maksimas Tiščenka (Gargždų „Banga“) ir Marco Ragini (Alytaus „Dainava“) atspėjo tris iš keturių pusfinalio dalyvių.

Bet iš jų tik M.Zubas numatė, kad pusfinalį laimės Vokietija. Jis tikėjosi, kad vokiečių varžovai finale bus ispanai.

Keturi treneriai - E.Jankauskas, K.Sarsanija, V.Čeburinas ir M.Ragini į finalą išvedė Argentiną, bet ji turėjo žaisti su Brazilija. 

Valdas Dambrauskas (Panevėžio „Ekranas“) buvo vienas iš dviejų trenerių, kuris tikėjo Vokietijos triumfu čempionate. Kiti aštuoni savo favorite pasirinko Braziliją.

Nors pasaulio čempionai paaiškės sekmadienį, jau dabar šio konkurso nugalėtoju galima skelbti M.Zubą, nes niekam nepavyks jo pranokti ir vokiečių nesėkmės atveju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.