Shakira rengiasi pasaulio čempionato uždarymui

Kolumbijos

Uždarymo ceremonijoje pasirodys atlikėja Shakira.<br>AP nuotr.
Uždarymo ceremonijoje pasirodys atlikėja Shakira.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-07-13 16:25, atnaujinta 2018-02-12 00:29

Šou prasidės 17 val. 20 min. Grinvičo (20 val. 20 min. Lietuvos) laiku – pusantros valandos prieš tai, kai finalinę kovą Rio de Žaneiro stadione „Maracana“ pradės Argentinos ir Vokietijos rinktinės.

Į programą taip pat įtraukta hiphopo žvaigždė iš Haičio Wyclefas Jeanas ir brazilų dainininkas Alexandre‘as Piresas, kurie gerbėjams plūstant į stadioną atliks teminę dainą „Dar um Jeito (We Will Find A Way)“.

Po atidarymo dainos Shakira, kuri jau trečią kartą pasirodys per pasaulio futbolo čempionatą, drauge su brazilu Carlinhosu Brownu atliks „La la la (Brazil 2014)“. Shakira sako, kad „labai jaudinasi“.

„Labas, Brazilija, štai ir aš, pasiilgau jūsų. Labai laiminga ir vėl jus matydama! Shak“, – penktadienį „Twitter“ portugališkai parašė ji, atvykusi į šalį su sūneliu Milanu Pique, kurio tėvas yra ispanų futbolo žvaigždė Gerard‘as Pique.

Prieš ketverius metus Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) Shakira privertė žiūrovus atsistoti savo daina „Waka Waka“, o dar ketveriais metais anksčiau, Vokietijoje, sužavėjo daina „Hips don't lie“. Tuo tarpu I.Sangalo pasiūlys savo šalies popmuzikos dainų, be to, gerbėjus džiugins garsi sambos mokykla „Academicos do Grande Rio“.

Čempionai apdovanojimą gaus iš Brazilijos prezidentės Dilmos Rousseff ir FIFA prezidento Seppo Blatterio rankų.

Prieš rungtynes buvusi „Barcelona“ žvaigždė Carlesas Puyolis ir brazilų modelis Gisele Bundchen stadione pristatys trofėjų.

Saugumas bus didžiausias, kokį tik yra mačiusi Brazilija – visame mieste budės 26 tūkst. policininkų ir saugumo agentų.

Per čempionato atidarymo ceremoniją San Paule birželio 12 dieną koncertavo kubiečių kilmės JAV reperis Pitbullis, amerikiečių dainininkė Jennifer Lopezir brazilų dainininkė Claudia Leitte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.