L. van Gaalas į „Manchester United“ viliojo A. Robbeną

Olandijos rinktinės treneris Louisas van Gaalas šypsosi – jam nepavyko iškovoti pasaulio čempionato trofėjaus, tačiau ekipa turnyrą baigė trečioje vietoje, šeštadienį 3:0 sutriuškindama šeimininkę Braziliją. Išsekęs L. Van Gaalas daug laiko poilsiui neturi.

A.Robbenas trenerio vilionėms nepasidavė – jis liks „Bayern“ klube.<br>AP nuotr.
A.Robbenas trenerio vilionėms nepasidavė – jis liks „Bayern“ klube.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2014, 11:58 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:09 AM

62 metų specialistas jau kitą savaitę pradės tiesiogiai vadovauti „Manchester United“ klubui. Sėkmingai pasaulio čempionate pasirodęs L.van Gaalas neslėpė, kad kažką panašaus į olandus norėtų matyti ir Anglijoje.

„Norėčiau, kad klubas taptų tokia ekipa“, - sakė strategas, neslėpęs, kad „Old Trafford“ stovykloje taikys panašius metodus, kokius taiko Olandijos rinktinėje.

L.Van Gaalas su „Manchester United“ sudarė trejų metų sutartį, kai klubas ieškojo kuo pakeisti atleistą Davidą Moyesą. Pastarasis nepateisino sero Alexo Fergusono įpėdinio lūkesčių ir turėjo trauktis po dešimties mėnesių klube.

Po kovos dėl trečiosios pasaulio čempionato vietos paaiškėjo, kad L.van Gaalas siūlė į komandą atvykti olandų lyderiui Arjenui Robbenu.

„Jis svarbiausias treneris mano karjeroje, mus sieja ypatingas ryšys. Bet kėlimasis į „Manchester United“ nėra išeitis. Taip ir pasakiau jam. Liksiu Miuncheno „Bayern“ klube“, - sakė A.Robbenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.