Po skaudaus pralaimėjimo Lionelis Messi rado kaltininkus

L.Messi Braziliją palieka nieko nepešęs.<br>AP nuotr.
L.Messi Braziliją palieka nieko nepešęs.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2014, 7:45 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:18 AM

„Skaudu pralaimėti taip nežymiai. Buvome labai arti Argentinos futbolo istorijos, bet nebaigėme savo darbo“, – po pralaimėjimo apmaudą liejo Auksinį kamuolį atsiėmęs argentiniečių lyderis Lionelis Messi.

Jam šis asmeninis titulas nieko nereiškė. „Barcelona“ žvaigždė taip ir nepasižymėjo finalo rungtynėse, o vienintelis Mario Gotze įvartis pratęsimo pabaigoje 1:0 atnešė Vokietijai čempionų titulą.

„Nusipelnėme daugiau. Puolėjai neišnaudojo turėtų šansų. Jaučiamės labai blogai, nes nesugebėjome iškovoti taurės ir jos parvežti Argentinai“, – kalbėjo 27-erių puolėjas.

Pro šalį skriejo visi dešimt Argentinos smūgių. Nė vienas nepataikė į vartų plotą, nors argentiniečiai turėjo pora auksinių galimybių pasižymėti.

Vis dėlto pritrūko tikslumo.

Be to, L.Messi manymu, vokiečiams į naudą išėjo lengva pergalė pusfinalyje prieš brazilus 7:1 ir daugiau valandų poilsio.

Tačiau šie puolėjo pasvarstymai greitai pasimirš. Vokietija – naujieji futbolo karaliai, o L.Messi vėl liko nieko nepešęs.

Vis dėlto taip arti tikslo buvusi „blusa“ giliai širdyje vis tiek šiek tiek džiaugiasi.

„Daug metų apskritai net nepatekdavome į pusfinalį. O tuo, kaip mes žaidėme finale, reikia tik didžiuotis“, – pridūrė L.Messi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.