Ch. Krameris nepamena rungtynių, kuriose patyrė galvos traumą

Brazilijoje vykusio pasaulio futbolo čempionato finalines rungtynes tarp Vokietijos ir Argentinos rinktinių ilgai atsimins visi vokiečiai. Visi, išskyrus Vokietijos rinktinės saugą Christophą Kramerį, kuris pirmajame kėlinyje patyrė smegenų sukrėtimą ir pamiršo viską, kas susiję su jo žaidimu.

Ch.Krameris patyrė stiprų smūgį.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Ch.Krameris patyrė stiprų smūgį.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 16, 2014, 3:21 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:43 PM

23 metų futbolininkas susidūrė su argentiniečiu Ezequieliu Garay. Smūgis į galvą jį apsvaigino, bet po gydytojų intervencijos jis dar grįžo į aikštę. Tačiau tęsti rungtynių sportininkas nebegalėjo ir 32-ąją minutę buvo pakeistas. Aikštę jis paliko savo jėgomis.

„Visiškai nieko neprisimenu iš pirmojo rungtynių kėlinio. Buvau įsitikinęs, kad po susidūrimo su Argentinos rinktinės gynėju jau nebegrįžau į aikštę. Atsipeikėjau persirengimo kambaryje, nežinodamas, kaip jame atsidūriau. Man susitikimas prasidėjo nuo antrojo kėlinio“, – sakė žurnalistams Mionchengladbacho futbolo klubo „Borussia“ saugas, nacionalinės rinktinės sudėtyje sužaidęs tik penkerias runtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.