Kaip Wayne'as Rooney leidžia savo milijonus?

Galbūt Wayne'as Rooney neturi holivudinės išvaizdos kaip Davidas Beckhamas, tačiau jo ir jo žmonos meilę prabangai išduoda namai visame pasaulyje, įspūdinga automobilių kolekcija ir brangūs pomėgiai.

W.Rooney su žmona.<br>AFP/Scanpix nuotr.
W.Rooney su žmona.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 5:36 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:39 PM

Didžiausia Anglijos futbolo žvaigždė su „Manchester United“ pasirašė naują 104 mln. eurų (359 mln. litų) kontraktą, kurio dėka futbolininkas iki 2019-ųjų žais Mančesteryje, o jie su žmona toliau mėgausis prabangiu gyvenimu.

Businessinsider.com siūlo pažvelgti kur Anglijos futbolo žvaigždė leidžia savo milijonus.

Karjerą vyrų futbole jis pradėjo būdamas 17 metų - Liverpulio „Everton“ komandoje. Kai po dvejų metų pasirašė sutartį su „Manchester United“, per metus uždirbdavo po 3,9 mln. eurų (10,4 mln. litų).

Neseniai W.Rooney sukėlė sąmyšį, kai su „Manchester United“ pasirašė naują 5 su puse metų kontraktą, pagal kurį per metus jis uždirbs 26 mln. eurų (beveik 90 mln. litų).

Nepaisant to, kad futbolininkui jau 28-eri, jo atlyginimas gerokai išaugo. Iki šiol jis gaudavo po 21,7 mln. eurų (72,5 mln. litų) per metus.

Po 4 mln. eurų (13,8 mln. litų) per metus puolėjas uždirba iš reklamos. Jis turi sutartis su tokiomis kompanijomis kaip „Nike“, „Samsuns“, „HarperCollins“.

Kiek anksčiau jis bendradarbiavo su „Coca Cola“, tačiau ši sutartis baigėsi 2010-aisiais.

Jo ilgalaikė sutartis su „HarperCollins“ vertinama 8,4 mln. eurų (27,6 mln. litų) . Tai didžiausias sporto leidinių kontraktas.

W.Rooney su žmona turi 7,5 mln. eurų (24,17 mln. litų) vertės dvarą Prestberyje, kur yra įsikūrusios nemažai Anglijos įžymybių. Ši vieta – prabangiausia Šiaurės Anglijoje.

W.Rooney taip pat turi 530 tūkst. eurų (1,8 mln. litų) apartamentus Floridoje ir 8,4 mln. eurų (27,6 mln. litų) vilą Barbadose.

Laisvalaikiu futbolininkas palaiko regbio klubą Lydso „Rhinos“. Jis pareiškė, kad regbis jam įdomesnis už amerikietišką futbolą ir „Super Bowl“ rungtynes.

W.Rooney yra didelis Velso roko grupės „Stereophonics“ gerbėjas. Ant rankos jis turi tatuiruotę, ant kurios užrašytas vieno iš grupės albumų pavadinimas.

Ši grupė koncertavo ir per futbolininko vestuves Italijoje.

Vienas iš W.Rooney išlaidumo požymių – lenktyniniai žirgai. Futbolininkas pats turi tris. Lenktynes nuolat stebi jo žmona Coleen.

Futbolininkas turi nemažą automobilių kolekciją. Joje - „Mini Cooper“, „Audi RS6“, „Bentley Continental“, „Aston Martin Vanquish“, „Lamborghini Gallardo“.

Laisvalaikiu W.Rooney boksuojasi. Pats sako, tam, kad išlietų pyktį. Jis boksavosi ir paauglystėje.

Plikti pradėjusiam futbolininkui 2011-aisiais buvo atlikta plaukų transplantacija. 2013-aisiais – dar viena.

Kalbant apie šį futbolininką, atrodo, kad bėda visada yra šalia. Jis prisipažino, kad lankydavosi pas prostitutes, kai buvo „jaunas ir kvailas“.

Jis laimėjo bylą dėl dviejų šmeižikiškų publikacijų spaudoje, kur buvo apkaltintas užpuolęs buvusią sužadėtinę. Tuomet jis prisiteisė 167 tūkst. eurų (576,6 tūkst. litų), kuriuos paaukojo labdarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.