Visų daužomai „Dainavai“ – nauja viltis

Alytaus klubas pirmoje sezono pusėje rėmėsi labai nepatyrusiais Lietuvos futbolininkais.<br>D.Umbraso nuotr.
Alytaus klubas pirmoje sezono pusėje rėmėsi labai nepatyrusiais Lietuvos futbolininkais.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2014, 1:11 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:07 PM

Nauji futbolininkai iš Italijos, Lietuvos, Nigerijos, Senegalo, Ukrainos. Alytaus „Dainavos“ futbolo komandoje – mažiausiai tuzinas naujokų iš užsienio ir Lietuvos, rašo fkdainava.lt.

„Dainava“, skirtingai nei pirmoje sezono pusėje, jau gali registruoti naujus žaidėjus – Alytaus futbolo klubo prezidentas Giuseppe Greco padengė pagrindinius buvusių komandos vadovų įsiskolinimus žaidėjams, treneriams ir kitiems kreditoriams.

Realiausius pretendentus į „Dainavos“ pagrindinę sudėtį matysime draugiškoje dvikovoje su Kauno „Spyriu“. Po šių draugiškų varžybų galutinei žaidėjų sudėčiai registruoti komandos vadovams beliks viena diena, o iki antrosios sezono dalies starto – kiek daugiau, penkios dienos, po kurių Alytaus miesto stadione jau lauks A lygos čempionato varžovas – Panevėžio „Ekranas“.

Marco Ragini ir Fabio Finucci – treneriai, kuriems antroje sezono dalyje ketinama patikėti ne tik „Dainavos“ pagrindinės, tačiau ir dublerių komandos reikalus. Jiems talkinti, ypač dirbant su jaunių ir jaunimo komandomis, kviečiami ir vietos treneriai.

M. Ragini ir F. Finucci A lygos vasaros pertrauką išnaudojo ne tik pagrindinės ir dublerių komandų žaidėjų treniruotėms, tačiau ir jaunųjų futbolininkų peržiūroms. Jose dalyvavo vaikai ir jaunuoliai iš Alytaus miesto, rajono ir regiono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.