Bus rekordų? L. Van Gaalo rankose – čekis su tuščia eilute

„Manchester United“ klubas atrišo rankas naujajam treneriui Louisui van Gaalui. Iš pasaulio futbolo čempionato grįžusiam olandų strategui, kur jis su ekipa laimėjo trečiąją vietą, įteiktas čekis su tuščia eilute. Tai reiškia, kad „Raudonųjų velnių“ gelbėtoju pramintas L.van Gaalas galės įsigyti ką tik panorės, rašo guardian.co.uk.

„Manchester United“ L.van Gaalui leidžia pirkti ką nori ir už kiek nori.<br>AP nuotr.
„Manchester United“ L.van Gaalui leidžia pirkti ką nori ir už kiek nori.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 11:40 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:16 PM

Anglijoje kalbama, kad 62 metų specialistas gali sumušti futbolo pirkimo rekordą. Pastarasis kol kas priklauso Madrido „Real“ klubui, kai šis iš „Tottenham Hotspur“ už 86 mln. svarų įsigijo Garethą Bale'ą.

Beje, tuomet „Real“ sumušė savo rekordą, kurį pasiekė iš „Manchester United“ klubo įsigydamas Cristiano Ronaldo. Tai ispanams kainavo 80 mln. svarų.

L.Van Gaalo, kuris jau ketvirtadienį vadovaus „Manchester United“ ekipai per draugiškas rungtynes su „Kansas City“, per perėjimų laikotarpį biudžetas nevaržys.

„Realybė tokia, kad mes nebijome išleisti daug pinigų, - sakė klubo viceprezidentas Edas Woodwardas. - Mums nėra skirtumo, ar tai bus rekordas, ar ne. Svarbiausia elitiniai žaidėjai, kurių nori treneris.“

„Manchester United“ jau spėjo išleisti pinigų. L.Van Gaalo nurodymu klubas už 27 mln. svarų iš „Southampton“ įsigijo kairiojo krašto gynėją Luke'ą Shaw bei už 28,5 mln. saugą Anderį Herrerą iš Bilbao „Athletic“.

Sausį „Manchester United“ iš Londono „Chelsea“ įsigijo Juaną Matą. Už jį klubas sumokėjo 37,5 mln. svarų. Tai - „Manchester United“ rekordas.

„Pabrėžiu – biudžeto lubų nėra. Mes finansiškai stiprūs ir galime pirkti brangius žaidėjus. Tai nereiškia, kad mes išmesime pinigus. Louisas yra geras treneris ir jis žino, ko nori. Būtent jis renkasi futbolininkus“, - sakė E.Woodwardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.