Argentinos rinktinę palieka treneris A. Sabella

Argentinos futbolo federacija (AFF) greitai pradės naujojo specialisto paieškas, nes trečiadienį pasitraukė treneris Alejandro Sabella. Apie jo ateitį Argentinos žiniasklaida diskutavo nuo pat pasaulio futbolo čempionato pabaigos, kai argentiniečiai finale 0:1 pralaimėjo Vokietijos komandai.

A.Sabella šiemet Argentinos rinktinę atvedė į finalą.<br>AP nuotr.
A.Sabella šiemet Argentinos rinktinę atvedė į finalą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 30, 2014, 8:26 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:51 PM

AFF antradienį paskelbė, kad trečiadienį A.Sabella surengs svarbią spaudos konferenciją. Federacija nepatvirtino jo pasitraukimo, bet Argentinos žiniasklaida praneša, kad treneris išvyksta.

59 metų treneris darbą Argentinos rinktinėje pradėjo 2011-aisiais, pakeitęs legendinį Diego Maradona. Jis buvo užsiminęs, kad po čempionato norėtų pailsėti.

Galimais jo įpėdiniais įvardijami Gerardas Martino bei Jose Pekermanas. G.Martino vadovavo Paragvajaus rinktinei ir kurį laiką „Barcelona“ komandai. J.Pekermanas 2006 metų pasaulio čempionate vadovavo Argentinos komandai, o šiemet į ketvirtfinalį atvedė Kolumbiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.