Nuo M. Balotelli vairavimo jo šuniui pasidarė bloga

Buvęs Mario Balotelli komandos draugas „Milan“ klube Adelis Taarabtas prisiminė istoriją, kuomet nuo pakvaišusio italo elgesio nukentėjo jo šuo.

M.Balotelli netrukus turėtų grįžti į Anglijos čempionatą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Balotelli netrukus turėtų grįžti į Anglijos čempionatą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2014, 6:55 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:51 PM

futbolas/mario-balotelli-tapo-liverpool-zaideju.htm"="">futbolas/mario-balotelli-tapo-liverpool-zaideju.htm"" target="_blank">24 metų M.Balotelli netrukus sugrįš į „Premier“ lygą. Jis palieka „Milan“ klubą ir keliasi į „Liverpool“.

„Manau, jis grįžta, kad parodytų jog suaugo ir tapo brandesnis. Komanda yra jauna ir žaisdamas su tokiu žaidėju, kaip Stevenas Gerrardas jis turėtų būti nuolankesnis ir sunkiai dirbti“, - kalbėjo A.Taarabtas.

Vis dėlto, futbolininkas prisiminė tuos laikus, kai M.Balotelli buvo sunkiai suvaldomas. Kartą italas vairavo taip greitai, kad jo šuniui pasidarė bloga.

„Turėjome laisvą dieną, bet vis tiek turėjome būti treniruočių centre. Žaidėjams buvo pasakyta, kad gali atsivežti savo vaikus, taigi Mario nusprendė atvykti su savo rotveileriu. Tai didelis ir stiprus šuo, tačiau jis atrodė kaip miegantis ar miręs. Jis negalėjo eiti, atrodė apsvaigęs. Aš paklausiau Mario, kas atsitiko jo šuniui.

Jis buvo su Nigelu de Jongu, nes jie gyveno šalia vienas kito. Taigi, jis įkėlė savo šunį į „Ferrari“ ir vairavo taip beprotiškai, kad šuo neteko sąmonės. Tuomet „Milan“ gydytojas sakė, kad taip negalima elgtis, negalima tokiu greičiu jo vežti su „Ferrari“, nes jis gi ne žmogus, jis – kitoks. Tai buvo tikrai juokinga“, - prisiminė A.Taarabtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.