L. van Gaalo pasiteisinimas: „Per daug žaidėjų siekia įmušti“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 10:51 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:09 AM

Louisui van Gaalui vėl teko raudonuoti, kai savaitgalio Anglijos „Premier“ rungtynėse „Manchester United“ gėdingai pralaimėjo. Vis dar iš nesėkmių neišbrendanti „Manchester United“ ekipa 3:5 pripažino „Leicester City“ futbolininkų pranašumą. Pastaroji ekipa atsigavo po dviejų įvarčių deficito, rašo BBC.

Kai iki mačo pabaigos buvo likęs pusvalandis „Manchester United“ pirmavo 3:1, bet atsilaikyti nesugebėjo.

„Tai nėra blogai, nes pergalė buvo mūsų kišenėje. Mes ją atidavėme ir dėl to kalti ne varžovai. Mes tiesiog atidavėme pergalę ir aš esu nepatenkintas. Turime per daug žaidėjų, kurie mėgina įmušti įvartį“,- sakė L.van Gaalas.

Jis atsisakė kritikuoti teisėją Marką Clattenburgą, kai šis neskyrė baudos Jamie Vardy, o netrukus 11 metrų baudinį leido mušti „Leicester City“ ekipai. Jį realizavo Davidas Nugentas.

„Tu žinai, kad esi baudos aikštelėje ir jeigu sulauki rimto pasipriešinimo, leidi teisėjui fiksuoti baudą. Nežinau, ar tai buvo tikras baudinys, bet mes turime užmiršti situaciją. Kaip komanda padarėme labai dideles klaidas“, - sakė 63 metų specialistas, pakviestas atgaivinti ekipą.

„Mes nesugebėjome tinkamai valdyti situacijos, - sakė L.van Gaalas. - Mes susikūrėme daug progų ir įmušėme puikius įvarčius, bet tu gerai žaisti turi 90 minučių, o ne 60. Tiesiog to žaidimo nepakako“, - sakė L. van Gaalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.