M. Pellegrini: „Manchester City“ dar gali žaisti aštuntfinalyje“

M.Pellegrini neketina pasiduoti, kol nebus aišku, kiek taškų turi jo komanda.<br>AP nuotr.
M.Pellegrini neketina pasiduoti, kol nebus aišku, kiek taškų turi jo komanda.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2014, 9:18 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 4:08 AM

Inžinieriumi vadinamam „Manchester City“ treneriui Manueliui Pellegrini tenka ne tik kurti komandos žaidimo statybų projektus, bet ir statyti optimizmo bokštus. Pastarųjų ypač prireikė po antradienio Čempionų lygos rungtynių Rusijoje, kur „Manchester City“ 2:2 sužaidė su Maskvos CSKA komanda, nors pirmajame kėlinyje pirmavo 2:0.

E grupėje „Manchester City“ komanda lieka be pergalių, o šansai pasiekti aštuntfinalį tampa vis trapesniais. Tačiau M.Pellegrini išlieka nusiteikęs pozityviai.

„Dar žaisime dėl devynių taškų, tad galime žengti toliau, - oficialiai Mančesterio klubo svetainei sakė treneris. - Po likusių mačų matysime, kiek tų taškų turime.“

„Manchester City“ komanda po trijų rungtynių grupėje užima trečiąją vietą ir atsilieka nuo „Roma“ ir Miuncheno „Bayern“ komandų. Anglijos klubo dar laukia rungtynės namuose su CSKA, „Bayern“ ir kelionė į Romą.

„Futbolas – 95 minutės, o ne tik pirmasis kėlinys, - sakė M.Pellegrini. - Pirmajame kėlinyje sužaidėme labai gerai. Įmušėme du įvarčius ir turėjome daugiau puikių progų. CSKA yra gera komanda ir jeigu jai suteiksi erdvės, ji gali tapti pavojinga.“

M.Pellegrini gerų vėjų įpūtė kita grupės dvikova, kur „Bayern“ 7:1 sutrypė „Roma“ komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.