Įsibėgėjęs „Real“ į „Barcelona“ vartus įšovė tris įvarčius

„Real“ ir „Barcelona“ rungtynės.<br>AP nuotr.
„Real“ ir „Barcelona“ rungtynės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2014, 7:59 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:29 PM

Carlo Ancelotti valdo grėsmingą atakų mašiną. Tai Madrido „Real“ strategas įrodė viename garsiausių Ispanijos mūšių „El Clasico“. Šeštadienį pirmajame šį sezoną Madrido „Real“ ir „Barcelona“ susidūrime intrigos netrūko, tačiau „Santiago Bernabeu“ aikštę iškėlę galvas paliko tik vienos ekipos žaidėjai. Tai buvo „Real“ futbolininkai, kurie 3:1 nugalėjo katalonus, kurie per aštuonis „Primera“ turus nebuvo praleidę nė vieno įvarčio.

Madrido „Real“ sirgalių sukrėtimas laukė labai greitai. Dar 4 minutę „Barcelona“ nutraukė šeimininkų ataką ir netrukus Neymaras pademonstravo savo sugebėjimus. Jis galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą nuo baudos aikštelės prieigų.

Daugybę emocijų sukėlė 34-ąją minutę įvykęs epizodas, kai teisėjas užfiksavo žaidimą ranka Gerardui Pique. Šis buvo baudos aikštelėje, tad teisėjas skyrė 11 metrų baudinį ir dar nubaudė G.Pique geltonąja kortele.

Netrukus prie kamuolio stojo C.Ronaldo. Šis įsibėgėjimą pradėjo savo legendine poza ir netrukus išlygino rezultatą – 1:1.

Po pertraukos Carlo Ancelotti pakeitė žaidimo braižą ir tai pasiteisino. „Real“ puolimo mašina suveikė ir skrodė „Barcelona“ gynybą.

50 minutę Pepe išvedė „Real“ į priekį, o 61-ąją K.Benzema baudos aikštelėje priėmė nuostabų perdavimą, atsirado vienas prieš vieną su vartininku ir šovė – 3:1.

Madrido „Real“ - „Barcelona“ 3:1. C.Ronaldo (35 – 11 m baudinys), Pepe (50), K.Benzema (61)/ Neymaras (4)

Kiti mačai:

„Almeria“ - Bilbao „Athletic“ 0:1. X.Etxeita (56)

„Valencia“ - „Elche“ S.Mustafi (13), D.Parejo (18), D.Lombanas (63 – į savo vartus)/ Jonathanas (90+3)

Pingai. Remiantis specializuotos futbolo rinkos svetainės „Transfertmarkt“ duomenimis, bendra dviejų komandų įprastų starto sudėčių vertė siekia net 946 mln. eurų. „Real“ žaidėjai kainuoja 506, o „Barcelona“ – 440 mln. eurų.

Rinktinė. Visi 22 šios dvikovos aktoriai išsiskiria ir neprilygstama patirtimi. Jeigu sudėtume rungtynių, kurias nacionalinėse rinktinėse jau sužaidė įprastos „Real“ ir „Barcelona“ starto sudėties šį sezoną žaidėjai, gautume įspūdingą skaičių – net 1489 mačus. „Real“ žaidėjai savo rinktinėms atstovavo 718, o „Barcelona“ – 771 kartą.

Prizai. Atmetus visas pergales jaunimo varžybose, abiejų komandų starto sudėties žaidėjai jau yra iškovoję 226 titulus („Barcelona“ – 105, „Real“ – 121).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.