D. Maradonai geriausias M. Neueris, o ne L. Messi ar C. Ronaldo

Legendinis Argentinos futbolininkas Diego Maradona viliasi, jog 2014 metų FIFA Aukso kamuolį laimės Vokietijos rinktinės ir Miuncheno „Bayern“ vartininkas Manuelis Neueris.

D.Maradona įsitikinęs, jog FIFA Aukso kamuolys turėtų atitekti M. Neueriui.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Maradona įsitikinęs, jog FIFA Aukso kamuolys turėtų atitekti M. Neueriui.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-07 07:38, atnaujinta 2018-01-16 20:09

„Mano favoritas yra ne Messi, ne Ronaldo, o Neueris. Jis labiausiai to nusipelnė“, – teigė 54-erių argentinietis, Kuboje duodamas interviu Venesuelos televizijos sporto laidai „Telesur“.

FIFA Aukso kamuolys skiriamas geriausiam metų pasaulio futbolininkui. FIFA ir „France football“ rengiamuose rinkimuose jį renka rinktinių treneriai, nacionalinių ekipų kapitonai ir FIFA priklausančių valstybių žurnalistai.

Per 2014-ųjų apklausą daugiausiai balsų surinko Lionelis Messi, Manuelis Neueris ir Cristiano Ronaldo, o laureatas bus paskelbtas sausio 12-ąją Ciuriche.

Skirtingai nuo 2014-aisiais pasaulio čempionu tapusio N.Neuerio, anot D.Maradonos“, „Ronaldo ir Messi per daug ilsėjosi“.

2013-aisiais FIFA Aukso kamuolį gavo C.Ronaldo.

Prestižinėje apklausoje Lietuvai atstovavo šalies rinktinės treneris Igoris Pankratjevas, nacionalinės ekipos kapitonas Tadas Kijanskas ir "Lietuvos ryto" žurnalistas Giedrius Janonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.