Ambicingas „Southampton“ išspyrė „United“ iš lyderių trejeto

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-11 20:23, atnaujinta 2018-01-16 09:50

Manchester United“ patyrė skaudų smūgį savo aistruolių akivaizdoje. Anglijos futbolo čempionato 21-ojo turo rungtynėse tituluočiausias šalies klubas namuose 0:1 pralaimėjo „Southampton“ ekipai ir užleido jai vietą lyderių trejete. „United“ sąskaitoje liko 37 taškai, o varžovai surinko 39.

„Southampton“ pergalę Mančesteryje lėmė serbo saugo Dušano Tadičiaus įvartis 69-ąją min.

Praėjus 5 min. nuo pasirodymo aikštėje jis smūgiuodamas pataikė į virpstą ir pirmas prišoko prie atšokusio kamuolio. Tai buvo pirmas ir vienintelis svečių smūgis į vartus. 

Serbas džiaugdamasis nusirengė marškinėlius ir parodė savo raumenis prieš kameras, bet buvo už tai nubaustas geltonąja kortele.

„Southampton“ nutraukė dešimties nepralaimėtų „United“ rungtynių seriją ir laimėjo „Old Trafford“ stadione pirmąkart per 27 metus.

„Mes turėjome geresnių galimybių, žaidėme geresnį futbolą ir nusipelnėme pergalės, bet buvome nubausti už tai, kad nepasinaudojome tais šansais, - sakė „United“ kapitonas Wayne'as Rooney. - Esu matęs „Southampton“ ir geriau žaidžiantį.“

Kitose sekmadienį žaistose rungtynėse Londono „Arsenal“ namuose 3:0 sutriuškino „Stoke City“ ir su 36 taškais pakilo į 5-ąją vietą.

Sekmadienio rungtynės.

„Arsenal“ – „Stoke City“ 3:0. L.Koscielny (6), A.Sanchezas (33, 49).

„Manchester United“ – „Southampton“ 0:1. D.Tadičius (69).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.