„Atlantas“ sužaidė lygiosiomis su Pietų Korėjos klubu

Įveikęs Lietuvos vicečempionus Pakruojo „Kruojos“ futbolininkus 3:1, Pietų Korėjos „Daegu“ klubas treniruočių stovykloje Kipre nesugebėjo palaužti bronzos medalius iškovojusį Klaipėdos „Atlantą“.

Klaipėdos „Atlanto" treneris – K.Sarsanija.<br>D.Umbraso nuotr.
Klaipėdos „Atlanto" treneris – K.Sarsanija.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 8, 2015, 12:26 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 7:31 PM

Pasak pranešimo, mačas tarp klaipėdiečių ir Azijos atstovų, kaip ir prieš dvejus metus, baigėsi taikiai: 2013-aisiais – 0:0, o šeštadienį – 1:1 (1:0).

Ketvirtąsias kontrolines rungtynes treniruočių stovykloje Kipre žaidę klaipėdiečiai sėkmingai pradėjo rungtynes. Jau 9-ą minutę po Aurimo Jurgelevičiaus perdavimo kamuolį į varžovų vartų tinklą pasiuntė Andrejus Paniukovas.

Nors „Atlanto" treneris Konstantinas Sarsanija nusprendė rungtynėse su korėjiečiais daugiau laiko duoti žaisti jaunesniems žaidėjams arba naujokams, „Daegu“ futbolininkams ilgai nepavyko išlyginti rezultato. Tai jiems pavyko padaryti po pertraukos – 53-ią minutę.

Sekmadienį „Atlantas“ išmėgins jėgas su „Yongchang“ ekipa. Vasario 9 dieną uostamiesčio vienuolikė grįš į Lietuvą. Dar kartą į Kiprą uostamiesčio futbolininkai išvyks vasario 16-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.