P. Scholesas: „Manchester United“ futbolas – apgailėtinas“

Buvęs „Manchester United“ saugas Paulas Scholesas gerokai sukritikavo dabartinį ekipos trenerį Louisą van Gaalą. P.Scholesas pareiškė, kad olando treniruojamos ekipos futbolas – apgailėtinas, rašo telegraph.co.uk.

P.Scholesas nepagailėjo kritikos savo buvusio klubo treneriui.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr. iš archyvo
P.Scholesas nepagailėjo kritikos savo buvusio klubo treneriui.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 10:41 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:50 AM

Jis – ne pirmasis, sukritikavęs L.van Gaalo stilių. Nors 63 metų specialistas jau pirmajame savo sezone „Manchester United“ pakylėjo į trečiąją Anglijos „Premier“ lygos lentelės vietą, ekipos žaidimo stilius ekspertams rėžia akį.

Kitas buvęs klubo žaidėjas Gary Neville buvo pareiškęs, kad „Manchester United“ žaidimas primena vaikinų iš baro stilių.

„Man nėra malonu tai sakyti, bet sunkiai sekasi mėgautis L.van Gaalo ekipos žaidimu. Jie nugalėjo „Burnley“ komandą, bet pirmojoje pusėje būtent varžovai buvo geresni. Kartais „Manchester United“ futbolas būna apgailėtinas. Norint laimėti, turi atakuoti, o norint atakuoti, turi rizikuoti. Per mažai žaidėjų komandoje yra pasirengę tokiai rizikai“, – „Independent“ rašė P.Scholesas.

Jis „Manchester United“ klube žaidė trofėjais dosniausiu periodu. P.Scholesas ekipoje yra įmušęs 155 įvarčius. Jam nepatinka, kad Wayne'as Rooney yra pastumtas į saugų grandį.

„Pažiūrėkime į du puolėjus: Robiną van Persie ir Radamelį Falcao. Kartais atrodo, kad jie – prašalaičiai, o W.Rooney yra priverstas sukiotis aplink, kad jiems padėtų, – piktinosi P.Scholesas. – Wayne'as gali žaisti bet kur. Jis turi daug valios ir nori. Štai su „Burnley“ žaisti jis baigė atraminio saugo pozicijoje, kartais būdavo stumiamas į dešinįjį kraštą. Čia jam teko ieškoti puolėjų ar keisti žaidimo kryptį. Jeigu L.van Gaalas nemano, kad W.Rooney yra geresnis variantas puolėjų grandyje nei kiti, tuomet turime problemą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.