J. Mourinho – geriausias treneris, E. Hazardas – žaidėjas

J.Mourinho pripažintas geriausiu Anglijos „Premier“ lygos treneriu.<br>AP nuotr.
J.Mourinho pripažintas geriausiu Anglijos „Premier“ lygos treneriu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-22 17:29, atnaujinta 2017-11-27 07:11

Londono „Chelsea“ klubas jau užsitikrinęs Anglijos „Premier“ lygos čempionų titulą ir dabar į savo pasiekimų metraštį įrašė dar du laimėjimus. „Chelsea“ strategas Jose Mourinho buvo išrinktas Anglijos „Premier“ lygos Metų treneriu, o jo vėliavnešys Edenas Hazardas – Metų žaidėju.

„Chelsea“ šiemet iškovojo penktąjį savo trofėjų Anglijoje. Londono klubas titulą užsitikrino dar likus trims mačams iki sezono pabaigos. Sezoną „Chelsea“ gali baigti vienuolika taškų nutolusi nuo artimiausių persekiotojų. Tai paaiškės sekmadienį, kai baigsis šių metų dvikovos.

J.Mourinho šis sezonas „Chelsea“ klube antrasis po sugrįžimo. Pernai 52 metų portugalas ekipą nuvedė iki antrosios vietos. J.Mourinho su „Chelsea“ laimėjo trečiąjį kartą – jis yra triumfavęs 2004-2005 ir 2005-2006 metų sezonuose.

E.Hazardas Anglijos „Premier“ lygos Metų žaidėjo apdovanojimą galės pridėti prie PFA (Profesionalių futbolo žaidėjų asociacijos) Metų žaidėjo ir Futbolo rašytojų asociacijos titulų.

24 metų belgas „Premier“ lygoje įmušė 14 įvarčių. Tarp jų – įvartį į „Crystal Palace“ vartus, leidęs užsitikrinti čempionų titulą.

Per šį sezoną J.Mourinho nė karto nelaimėjo Mėnesio trenerio apdovanojimo, bet nugalėjo savo konkurentus Ronaldą Koemaną, Garry Monką, Nigelį Pearsoną bei Arsene'ą Wengerą. E.Hazardas pranoko „Chelsea“ atstovus Johną Terry, Nemanją Matičių bei Cescą Fabregasą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.