Tragedija Australijoje: futbolininkas įmušė įvartį ir mirė

Mohamedas Ali Jamilis Allouche'as.<br>„YouTube.com“ nuotr.
Mohamedas Ali Jamilis Allouche'as.<br>„YouTube.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2015, 12:33 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 12:52 PM

Jaunasis Australijos futbolo klubo „Northern Saints“ žaidėjas Mohamedas Ali Jamilis Allouche'as mirė šeštadienį po širdies smūgio, kuris jį ištiko per čempionato rungtynes su „Avondale Heights“ ekipa. Apie tai sekmadienį pranešė laikraštis „The Herald Sun“.

Futbolo mačas vyko viename iš Melburno stadionų. M.Allouche'as, įmušęs įvartį į varžovų vartus, netikėtai suklupo ir parkrito ant vejos. Prie 22-erių žaidėjo pripuolė ne tik treneriai, bet ir budintys medikai. Jau komos būklės futbolininkas buvo nuvežtas į ligoninę, o po poros valandų buvo konstatuota, kad jaunuolis mirė.

M.Allouche'o giminaitė papasakojo, kad vaikinas turėjo antsvorio problemų: prieš kurį laiką jis ryžosi griežtai dietai ir itin daug treniravosi.

„Jis ne tik kasdien eidavo į treniruoklių salę, pasisamdė fizinio rengimo trenerį, bet ir labai priekabiai žiūrėjo į maistą: jį svėrė virtuvinėmis svarstyklėmis, kad nesuvalgytų daugiau, nei galima laikantis dietos“, – kalbėjo giminaitė.

Medikai jau patvirtino, kad 22 metų jaunuolis mirė nuo širdies smūgio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.