Neymaras galėjo atsidurti Madrido „Real“ ekipoje

„Barcelona“ klubo žvaigždės Neymaro agentas tiki, kad 23-ių metų futbolininkas per artimiausius dvejus metus laimės FIFA Aukso kamuolį, skiriamą geriausiam žaidėjui.

Neymaras galėjo atstovauti mirtiniems „Barcelona“ priešininkams.<br>AP nuotr.
Neymaras galėjo atstovauti mirtiniems „Barcelona“ priešininkams.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2015, 7:13 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 2:20 PM

Wageris Ribeiro, padėjęs brazilui persikelti iš gimtinės į vieną galingiausių Europos klubų, neabejoja, kad Neymaras artimiausiu metu aplenks Lionelį Messi ir Crsitiano Ronaldo.

„Žaisdamas Europoje Neymaras labai subrendo kaip žaidėjas. Šiais metais jis turi patekti tarp trijų geriausių žaidėjų, tad titulas jau ne už kalnų – greičiausiai jis jį laimės 2016 metais“, kalbėdamas su goal.com pareiškė W. Ribeiro.

Agentas taip pat atskleidė, kad Neymaras būdamas 14-os metų amžiaus galėjo atsidurti mirtinų „Barcelona“ varžovų pusėje – Madrido „Real“ ekipoje.

„Mes praleidome Madride dvidešimt dienų. Jis paliko paliko gerą įspūdį klubo treneriams, tačiau Neymaras ir jo artimieji dėl namų ilgesio sugrįžo į Braziliją. Tuometinis „Real“ pasiūlymas buvo nuostabus“, – atskleidė W. Ribeiro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.