P. Pogba įsitikinęs – „Juventus“ turėjo mušti 11 metrų baudinį

Turino „Juventus“ žvaigždė Paulas Pogba, kaip ir visa komanda, neslėpė kartėlio po pralaimėjimo Čempionų lygos finale. „Juventus“ Berlyne 1:3 nusileido naująja Europos karaliene tapusiai „Barcelona“ komandai.

P.Pogba mano, kad D.Alveso veiksmai turėjo virsti į 11 m baudinį.<br>AP nuotr.
P.Pogba mano, kad D.Alveso veiksmai turėjo virsti į 11 m baudinį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2015, 9:17 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 11:16 PM

P.Pogba pripažino, kad „Barcelona“ nusipelnė lipti ant nugalėtojų pakylos ir džiaugtis trofėjumi, tačiau kritikavo teisėjo darbą. 22 metų saugas iš Prancūzijos įsitikinęs, kad „Juventus“ turėjo mušti 11 metrų baudinį, o jį teisėjas privalėjo skirti dar prieš Luisui Suarezui skirtumą padidinant iki 2:1.

Paklaustas, ar turėjo būti skirtas baudinys, kai jis ir Dani Alvesas susigrūmė „Barcelona“ baudos aikštelėje, P.Pogba „Sky Sports“ sakė: „Taip. Manau, teisėjas padarė klaidų, bet toks jau tas futbolas. Nieko dėl to padaryti negalime. Lieka pasimokyti.“

Tiek „Barcelona“, tiek „Juventus“ kovojo dėl trečiojo svarbiausio sezono trofėjaus. Abi ekipos yra laimėjusios savo šalies čempionatus ir taurės turnyrus.

„Mes atidavėme viską, bet „Barcelona“ buvo geresnė. Jie turėjo kai ką, ko neturėjome mes. Kai įmušėme, pamanėme, kad galime laimėti, bet tada krito antrasis jų įvartis. Mes nuleidome galvas. Mėginome, bet tada jie vėl įmušė ir mus pražudė“, – kalbėjo P.Pogba.

Manoma, kad prancūzas paliks „Juventus“ klubą ir prisidės prie vienos iš garsių Europos ekipų.

„Dabar apie tai negalvoju“, – sakė P.Pogba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.