FIFA valdininkas darbo neteko už anekdotą apie S. Blatterį

Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) komunikacijos skyriaus vadovas Walteris De Gregorio buvo priverstas išeiti ši darbo, kai televizijos laidoje papasakojo anekdotą apie FIFA prezidentą 79-erių Seppą Blatterį.

Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) komunikacijos skyriaus vadovas Walteris De Gregorio buvo priverstas išeiti ši darbo<br>AP nuotr.
Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) komunikacijos skyriaus vadovas Walteris De Gregorio buvo priverstas išeiti ši darbo<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 3:28 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 9:35 PM

Kaip teigia BBC, futbolo valdininkas išprašytas už aktualų anekdotą.

„Važiuoja mašina FIFA prezidentas S.Blatteris, generalinis sekretorius ir, tebūnie, FIFA komunikacijos vadovas, – pasakojo W.De Gregirio. – O kas vairuoja mašina. Kas? Policija“.

Po šio viešai papasakoto anekdoto, kaip teigiama, pats S.Blatteris paprašė W. De Gregorio trauktis iš posto, kurį užėmė nuo 2011 metų.

Komunikacijos vadovas FIFA liks dar iki metų pabaigos, tačiau paskirtas tik konsultantu. Į W.De Gregorio kėdę paskirtas jo pavaduotojas.

„Walterio darbas buvo be galo sunkus per pastaruosius ketverius metus ir mes jam itin dėkingi už pastangas. Džiaugiamės, kad dar iki metų pabaigos galėsime periminėti jo patirtį, kurią būtinai panaudosime“, – teigiama FIFA pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.