BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 25, 2015, 8:29 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:43 AM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Pasak prenešimo, praėjusį sezoną tarp šešiolikos stipriausių Europos komandų patekusios šiaulietės šiemet šoktelėjo klubų reitingų lentelėje, todėl pirmajame atrankos etape buvo ketvirtos pagal skirstymą ir atsidūrė aukščiausiame pirmajame krepšelyje.

Šveicarijoje ketvirtadienį vykusioje burtų ceremonijoje „Gintros-Universiteto“ kamuoliukas iškrito paskutinis. Lietuvėms tai lėmė 7-ąją atrankos grupę, kurioje taip pat žais Konino „Medyk“ (Lenkija), „Wexford Youths“ (Airija) ir Kardifo „Met FC“ (Velsas) vienuolikės.

„Medyk“ Lenkijos čempionatą laimėjo pastaruosius du sezonus, o praėjusį sezoną Čempionių lygoje be vargo įveikė atrankos barjerą ir suklupo šešioliktfinalyje.

„Met FC“ turnyre rungtyniaus antrą kartą ir pernai pergalių neiškovojo, o „Wexford Youths“ tai bus Čempionių lygos debiutas.

Atrankos turnyras vyks Lenkijoje rugpjūčio 11-17 dienomis.

Iš viso atrankos etape aštuoniose grupėse varžysis 32-i komandos, o į kitą etapą pateks tik grupių nugalėtojos.

Šešioliktfinalyje spalio mėnesį į kovą įsijungs 24 klubai iš 15 aukščiausią reitingą turinčių šalių. Aštuonios stipriausios šalys į varžybas deleguos po dvi komandas.

Aštuntfinalio varžybos vyks lapkritį, o ketvirtfinalio ir pusfinalio susitikimai – kitais metais. UEFA Čempionių lygos finalas 2016 metų gegužės 26 dieną vyks Emilijos Redžo mieste Italijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.