„Real“ nebenori gerinti sąlygų S. Ramosui – jis gali išvykti

Sergio Ramoso ir Madrido „Real“ keliai skiriasi. 29 metų gynėjas pasirengęs palikti komandą, kurios marškinėlius vilkėjo nuo 2005 metų. „Real“ klubas dar neseniai su ispanu kalbėjo apie naują sutartį, bet, pasak goal.com, dabar daugiau kalba apie išsiskyrimą, nes nenori keli atlyginimo.

S.Ramosas gali greitai palikti „Real“ klubą.<br>AP nuotr.
S.Ramosas gali greitai palikti „Real“ klubą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 1:36 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 6:40 AM

„Real“ klubas stato naują tvirtovę. Praėjusią vasarą ekipa pardavė Xabi Alonso ir Angelą di Maria. Alvaro Morata iškeliavo, o neseniai buvo atleistas ir treneris Carlo Ancelotti. Visi jie laimėjo dešimtąjį Čempionų lygos trofėjų. Klubo kapitonas Ikeras Casillasas irgi greitai gali traukti svetur.

S.Ramosas dabar yra arčiau išėjimo nei sprendimo pasirašyti naują sutartį. Kai „Real“ įsigijo devyniolikmetį, tada mokėjo 27 milijonus eurų.

Per dešimties metų laikotarpį jis dukart atnaujino sutartį su komanda. Paskutinį kartą jo sąlygos pagerėjo 2011 metais. Dabar jis po mokesčių per sezoną uždirba apie 5,5 milijono eurų. Jis – penktas pagal pinigus „Real“ klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.