Skolingas neliko: J. Mourinho skėlė antausį „Chelsea“ žvaigždėms

J.Mourinho sukritikavo savo komandą.<br>AP nuotr.
J.Mourinho sukritikavo savo komandą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2015, 9:24 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 11:02 AM

Siaubingai Anglijos čempionatą pradėję Londono „Chelsea“ futbolininkai šeštadienį ir vėl privertė gerokai pasinervinti sirgalius bei trenerį Jose Mourinho. Pastarasis tradiciškai skolingas jiems neliko ir sukritikavo komandos žvaigždyną.

„Chelsea“ išvykoje privalėjo gelbėtis ir po mūšio su „Newcastle United“ namo parsivežė vos tašką. Mačas baigėsi 2:2, o „Mėlynieji“ turėjo atsitiesti nuo dviejų įvarčių deficito.

„Newcastle United“ pirmąjį kėlinį po Ayoze Perezo laimėjo 1:0. Antrajame dar skirtumą padidino Georginio Wijnaldumas.

„Pirmojoje pusėje, vertinant mūsų komanda balų skalėje nuo 0 iki 10, „Chelsea“ turėjo minus vieną“, – „Sky Sports“ pareiškė J.Mourinho.

Jo komandą gelbėjo Ramiresas ir Willianas, įvarčius įmušę 70 ir 86 minutėmis.

„Antrajame kėlinyje žaidėme labai gerai. Ramiresas ir Willianas išjudino žaidimą. Ėmėme žaisti intensyviau, saugau spaudė, dažniau perimdavome kamuolius. Pavojingose vietose atsirado gerokai daugiau dinamikos. „Newchastle United“ negalėjo susitvarkyti su tokiu mūsų žaidimu. Antroji pusė tikrai buvo gera ir aš esu tuo patenkintas, – kalbėjo J.Mourinho. – Tačiau pirmoji pusė mane nuvylė. Aš mėginu suprasti, kodėl ta pati komanda vieną pusę sužaidžia gerai, o kitą – blogai. Pirmojoje pusėje viskas buvo blogai. Pernelyg daug žaidėme individualiai. Su tokiu žaidimu ekipa negali būti gera. Ji negali varžytis su kitomis.“

J.Mourinho negalėjo verstis savo favorito puolėjo Diego Costa paslaugomis. Pastarajam skirtas trejų mačų nušalinimas. Treneris iš Portugalijos neslėpė, kad būtų radęs, kur panaudoti D.Costą.

„Žinoma, kad trūko. Visi supranta, kad kai jo neturime, prarandame potencialą. Tai žinojo ir kai priėmė tokį sprendimą. Puikus sprendimas. Turiu tikėti tuo, nors taip sakyti pernelyg sunku. Tai mums labai svarbus žaidėjas“, – sakė J.Mourinho.

„Chelsea“ po 7 turų užima tik 15-ąją vietą. Specialistai jau ima abejoti, ar komanda sugebės varžytis dėl titulo.

Per septynis turus „Chelsea“ iškovojo dvi pergales, dukart sužaidė lygiosiomis ir patyrė tris pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.