D. Beckhamas pakalbėjo: Čempionų lygą laimės ekipa, kurios nėra?

Vienas garsiausių pasaulio futbolininkų ir žymiausių Anglijos žaidėjų Davidas Beckhamas ne itin seka įvykius stipriausiame Europos futbolo turnyre – UEFA čempionų lygos kovose ir įsivaizduoja, kad varžybose metai iš metų žaidžia tos pačios komandos. Tokią nuomonę galima susidaryti po to, kai D.Beckhamas davė interviu atvykęs į Jungtinius Arabų Emiratus.

Davidas Beckhamas<br>APF nuotr.
Davidas Beckhamas<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2015, 9:05 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 11:16 PM

Pasirodęs Dubajuje jis atsakė į kelis „The Telegraph“ žurnalisto klausimus, o kalbėdamas, kas galėtų laimėti šio sezono UEFA Čempionų lygos turnyrą, pasakė nesąmonę.

„Aš manyčiau, kad tai galėtų būti „Manchester United“, „Milan“ ar „Paris Saint Germain“ ekipos. Kitą vertus žaisti ir laimėti – du skirtingi dalykai“, – nemirktelėjęs aiškino futbolininko karjerą baigęs D.Beckhamas, matyt, net ir nežinodamas, kad „Milan“ klubas turnyre nedalyvauja.

Mat praėjusiame sezone „Milan“ komanda Italijos futbolo pirmenybėse buvo tik dešimta ir apskritai nesivaržo jokiame tarptautiniame turnyre.

Greičiausiai, anglas labai norėjo, kad taip būtų, mat jis du sezonus – 2009 metais ir 2010-siais – atstovavo „Milan“ ekipai.

Tiesa, tuo pat metu panašų interviu išplatinęs Dubajaus portalas sport360 tikino, kad D.Beckhamas, kalbėdamas apie šį sezoną, turėjo galvoje tas ekipas, kurios, jo manymu, nusipelniusios ateityje laimėti Čempionų lygą.

D.Beckhamas taip pat įvardijo ir futbolininkus, kurie jam labiausiai patinka savo žaidimo stiliumi.

„Noriu pasakyti – Lionelis Messi, Cristiano Ronaldo ir Alvaro Morato yra nuostabūs žaidėjai. Ir žinoma, nepakartojamas Neymaras“, – tikino D.Beckhamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.