Dvi Anglijos futbolo žvaigždės atskleis savo homoseksualumą

Anglijos futbolą netrukus gali supurtyti netikėta žinia. „Daily Mirror“ praneša, kad apie savo netradicinę seksualinę orientaciją praneš du „Premier“ lygos žaidėjai, kurių vienas atstovauja savo šalies nacionalinei komandai.

„Daily Mirror“ praneša, kad apie savo netradicinę seksualinę orientaciją praneš du „Premier“ lygos žaidėjai, kurių vienas atstovauja savo šalies nacionalinei komandai.<br>APF nuotr.
„Daily Mirror“ praneša, kad apie savo netradicinę seksualinę orientaciją praneš du „Premier“ lygos žaidėjai, kurių vienas atstovauja savo šalies nacionalinei komandai.<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

eurofootball.lt ir lrytas.lt inf.

Oct 24, 2015, 5:11 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 1:52 AM

Toks įvykis būtų pirmasis modernioje šalies futbolo istorijoje – 1980-siais ledus buvo pralaužęs tik „Nottingham Forest“ puolėjas Justinas Fashanu.

Tiesa, atvirumas nepagelbėjo žaidėjo karjerai.

Notingemo komandai kainavęs 1 mln. svarų sterlingų ir pagal šią perėjimo sumą tapęs rekordininku tarp D.Britanijos juodaodžių futbolininkų, jis netrukus buvo parduotas už 150 tūkst. svarų sterlingų „Notts County“, o vėliau pakeitė dar 17 komandų, kol galiausiai neištvėręs įtampos 1998 metais nusižudė.

2000 metais apie savo homoseksualumą pareiškė ir buvęs Birmingamo „Aston Villa“ ekipos žaidėjas vokietis Thomas Hitzlspergeris. Tačiau tai jis padarė jau pabaigęs karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.