Bolivijoje – mirtinas žaibo smūgis į futbolininką aikštėje

Bolivijos Villazono mieste – tragedija futbolo aikštėje. Per rungtynes nuo žaibo iškrovos mirė rungtynės žaidęs futbolininkas Davidas Alvarezas.

Žaibas kai kada pridaro ne tik materialinių problemų, tačiau gali ir tapti tragedijos priežastimi.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Žaibas kai kada pridaro ne tik materialinių problemų, tačiau gali ir tapti tragedijos priežastimi.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-19 14:54, atnaujinta 2017-10-03 19:47

Kaip teigia policijos atstovai, žaibas pataikė į vieną iš aikštės plotų ir arčiausiai epicentro buvęs D.Alvarezas mirė vietoje. Dar aštuoni rungtynių žaidėjai buvo hospitalizuoti, tačiau jų gyvybei grėsmės nėra. Kitą vertus, futbolininkams teks gydytis trečiojo laipsnio nudegimus.

Per pastaruosius metus tai ne pirmas kartas, kai dėl žaibo iškrovos aikštėje miršta futbolininkai.

Sausio mėnesį 21-erių argentinietis Fernando Ruizas Diazas mirė po žaibo iškrovos, o praėjusių metų gruodį per Peru vykusias rungtynes po stichijos šėlsmo vienas futbolininkas su nudegimais pateko į ligoninę, o kitą medikai išgelbėjo stadione – jį po žaibo smūgio buvo ištikusi klinikinė mirtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.