Debiutavęs G. Arlauskis: „Tai buvo sunkiausios minutės gyvenime“

Giedrius Arlauskis pagaliau debiutavo Anglijos „Premier“ lygoje, kai savaitgalį pergalingame mače su „Aston Villa“ pakeitė traumą patyrusį pagrindinį „Watford“ vartų sargą Heurelho Gomesą.

G.Arlauskis debiutavo „Premier“ lygoje.<br>M.Kulbio nuotr.
G.Arlauskis debiutavo „Premier“ lygoje.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 1:57 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 2:24 AM

68-ąją minutę įvykęs keitimas įmetė lietuvį į ugnį kovoje dėl pergalės – nors mūsiškis ir praleido įvartį, tačiau jo ekipa laimėjo 3:2.

Mačo teisėjas rungtynių pabaigoje pridėjo net dešimt minučių – pasak G.Arlauskio, tai buvo sunkiausios minutės jo karjeroje, kurios jam truko lyg amžinybę.

„Atvirai pasakius, kai pamačiau, kad teisėjas prideda dešimt minučių, pagalvojau, kad tai bus sunkiausios minutės mano karjeroje.

Dar niekada nemačiau, kad arbitras tiek pridėtų laiko. Buvo tikrai sunku, nes nežaidžiau nuo pat pradžių. Tiesiog galvojau: laimėkime šį mačą ir keliaukime namo“, – oficialiai klubo svetainei pasakojo jis.

„Ir tai tikrai buvo sunkiausios dešimt minučių mano gyvenime. Atrodė, kad jos tikrai truko ilgiau. Dabar tiesiog džiaugiuosi už komandą, kuri atliko puikų darbą“, – pridėjo 27-erių metų vartininkas.

Nepaisant debiuto džiaugsmo, G.Arlauskis pripažino, kad nuolat galvojo apie traumą patyrusį H.Gomesą.

„Labai skaudu, kad jis patyrė traumą. Buvo sunku, nes galvojau apie jį, o ne save. Nelengva išbėgti į aikštę po to, kai tiesiog stebėjai viską iš šono. Galiausiai svarbiausias dalykas – iškovoti trys taškai“, – atviras buvo G.Arlauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.