Vokietija įvardijo premiją, jei futbolininkai laimės Europoje

Vokietijos futbolo sąjunga pranešė, kad jos nacionalinei ekipai laimėjus šių metų Europos futbolo čempionate kiekvienas jos narys kaip premiją gaus po 300 tūkst. eurų.

Vokietijos futbolo rinktinė<br>AP nuotr.
Vokietijos futbolo rinktinė<br>AP nuotr.
Vokietijos futbolo rinktinė<br>AP nuotr.
Vokietijos futbolo rinktinė<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 31, 2016, 5:35 PM, atnaujinta May 30, 2017, 11:27 PM

Teigiama, kad už varžybas grupėse ir galimas pergales žaidėjai nieko negaus, o „skaitliukas pradės suktis“ tik rinktinei prasimušus į ketvirtfinalį. Už tai, kad Vokietija kovos pirmame atkrintamųjų varžybų etape, kiekvienas žaidėjas gaus po 50 tūkst. eurų.

Jei komanda pateks į pusfinalį, žaidėjai papildomai užsidirbs dar 100 tūkst. eurų, o jei varžysis lemiamame mače dėl pirmenybių aukso – dar 150 tūkst. eurų.

Praėjusiame Europos čempionate vokiečiai nužygiavo iki pusfinalio. Tikinama, kad premijų dydis nepadidėjo palyginus su praėjusiu čempionatu.

Europos futbolo pirmenybės Prancūzijoje vyks nuo birželio 10 dienos iki liepos 10-osios. Vokiečiai, kurie yra planetos čempionai, Senojo žemyno grupės kovose varžysis su Ukrainos, Šiaurės Airijos ir Lenkijos komandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.