Kas geresnis? Cristiano Ronaldo jau muša Lionelį Messi

Po magiško Cristiano Ronaldo vakaro nuomonių mūšis tarp portugalo ir Lionelio Messi gerbėjų įgavo naują pagreitį. Madrido „Real“ žvaigždė antradienį smeigė tris įvarčius į „Wolfsburg“ vartus ir pasiuntė vokiečius į nokdauną, po kurio Ispanijos komanda žengė į Čempionų lygos pusfinalį.

Kas geresnis: L.Messi ar C.Ronaldo?<br>lrytas.lt montažas
Kas geresnis: L.Messi ar C.Ronaldo?<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-13 17:42, atnaujinta 2017-05-29 01:48

„Real“ bendru rezultatu laimėjo 3:2, o C.Ronaldo užsienio žiniasklaidoje buvo vadinamas „nemirtingu“ ir keliamas į futbolo aukštumas.

31 metų futbolininkas nutildė visus kritikus, kalbėjusius apie tai, kad jo saulė ima leistis, o „Real“ puolėją turėtų parduoti.

C.Ronaldo įrodė, kad vis dar yra toks pat galingas, kai Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomosiose rungtynėse pasiekė du naujus rekordus.

Šį sezoną jis užfiksavo trečiąjį „hattrick'ą“ ir to nėra padaręs nė vienas žaidėjas. Nė vienam žaidėjui per du sezonus Čempionų lygoje nėra pavykę įmušti ir 15 ar daugiau įvarčių.

C.Ronaldo savo nuostabiu žaidimu vėl priminė diskusiją, kuris geresnis – jis ar Leo.

Ir savo kortelėje portugalas turi rimtų pranašumų.

C.Ronaldo dabar vejasi savo paties Čempionų lygos įvarčių rekordą. 2013-2014 metais jis įmušė 17 įvarčių. Dabar jo sąskaitoje – 16 taiklių smūgių.

Trečiojoje vietoje pagal rezultatyvumą yra L.Messi, kuris 2011-2012 metų sezoną su „Barcelona“ ekipa įmušė 14 įvarčių. Beje, ketvirtasis Ruudas van Nistelrooy. Buvęs „Manchester United“ žaidėjas 2002-2003 metais įmušė 12 įvarčių.

C.Ronaldo taip pat pasiekė L.Messi „hattrick'ų“ pasiekimą. Abu puolėjai dabar Čempionų lygoje per karjerą yra užfiksavę penkis trijų įvarčių pasiekimus.

C.Ronaldo dabar Čempionų lygoje per karjerą yra įmušęs 93 įvarčius ir pirmauja pagal šią statistiką. C.Ronaldo sąskaitoje – 10 įvarčių daugiau nei L.Messi.

Beje, mače su „Wolfsburg“ C.Ronaldo antrąjį įvartį įmušė galva ir tai buvo 16-asis tokio tipo įvartis Čempionų lygoje. 63 įvarčius jis yra įmušęs dešine koja, o 14 – kairiąja.

Trečiąjį – pergalingą – įvartį C.Ronaldo įmušė iš standartinės situacijos, kai jo smūgiuotas kamuolys persrodė sienelę. Jis yra įmušęs 11 tokių įvarčių. Tiek pat įvarčių C.Ronaldo įmušė nuo 11 metrų žymos.

Europos turnyruose šiemet jam priklauso 77 procentai „Real“ įvarčių. Jis ne tik įmušė 16 kartų, bet ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Bet L.Messi dar gali tarti savo fantastišką žodį.

Trečiadienį atsakomąsias Čempionų lygos rungtynes Madride „Barcelona“ žais su „Atletico“. Pirmąją kovą „Barcelona“ laimėjo 2:1.

Kitame ketvirtfinalyje namuose „Benfica“ priims Miuncheno „Bayern“ komandą. Pastaroji namuose laimėjo 1:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.