Iš „Real“ lūpų – maldos dėl Cristiano Ronaldo

Madrido „Real“ klubui reikia jėgos puolime. Jos ir meldžia Zinedine'as Zidane'as. Antradienį Čempionų lygos pusfinalio pirmoji dvikova išvykoje su „Manchester City“ baigėsi 0:0 ir nors „Real“ turėjo progų pabaigoje, neįtikino, kad gali deramai „žudyti“ varžovus.

C.Ronaldo negalėjo žaisti pirmosiose rungtynėse.<br>AP nuotr.
C.Ronaldo negalėjo žaisti pirmosiose rungtynėse.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-27 11:45, atnaujinta 2017-05-27 11:44

Daug svarstymų, ieškojimų ir mažai smūgių – tokios buvo pirmosios „Real“ ir „Manchester City“ rungtynės, bet Madride vaizdas turėtų būti visiškai kitoks.

Ypač jeigu Z.Zidane'o ir „Real“ maldos bus išgirstos.

Cristiano Ronaldo Anglijoje sulaukė daug dėmesio, bet jis nevilkėjo „Real“ aprangos. Čempionų lygos puolimo uraganas sėdėjo su komanda ir nežaidė dėl traumos. Jo „Real“ aistruoliai pasigedo kas antrame žingsnyje.

Z.Zidane'as norėtų antrosiose rungtynėse turėti ir Karimą Benzemą, kuris žaidė pirmojoje dvikovoje, bet buvo pakeistas per pertrauką.

„Tikimės, kad jie abu galės žaisti. Tokia idėja, – sakė Z.Zidane'as. – Bet dabar negalime tiksliai pasakyti. Reikia žiūrėti į situaciją. Stebėsime juos kiekvieną dieną. Cristiano kažką pajuto po paskutinės treniruotės, todėl ir nežaidė. Karimo situacija buvo kitokia, bet žingsnis po žingsnio jis jautėsi vis prasčiau. Nenorime rizikuoti, nes abu žaidėjai – labai svarbūs.“

Žaidėjų indėlis tenkina

„Real“ turėjo daugiau progų, tačiau jas naikino „Manchester City“ vartininkas Joe Hartas. K.Benzemą pakeitęs Jese antrajame kėlinyje galva smūgiavo kamuolį į skersinį, o Pepe iš itin arti smūgiavo tiesiai į vartininką.

„Esu patenkintas rungtynėmis. Lengva nebuvo, bet pabaigoje labai gerai gynėmės. Antrojoje pusėje dažniau turėjome kamuolį ir sukūrėme daugiau šansų, – kalbėjo Z.Zidane'as. – Prieš rungtynes šansai buvo 50 su 50. Niekas nepasikeitė.“

„Manchester City“ į vartų plotą smūgiavo tik per pridėtą laiką, kai Kevinas de Bruyne smūgiavo pro sienelę.

„Gynyboje žaidėme labai gerai. Žinome, kad Sergio Aguero yra geras žaidėjas ir nesuteikėme jam erdvės. Siekėme gintis kartu ir mums pavyko tai pasiekti“, – sakė Z.Zidane'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.